< Terug naar alle leden

David Bakarbessy

Recruitment Consultant bij Metaalkanjers

Stuur contactverzoek LinkedIn

Metaalkanjers Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Welkom bij Metaalkanjers, het toonaangevende werving- en selectiebureau gespecialiseerd in de metaalindustrie in de Benelux.

Wij begrijpen de uitdagingen waarmee bedrijven in de metaalsector worden geconfronteerd bij het vinden van gekwalificeerd personeel. Daarom zijn we er trots op dat we de juiste metaalkanjers kunnen vinden die perfect passen bij de behoeften van onze klanten. Wat ons ook onderscheidt van andere wervings- en selectiebureaus is dat je de geworven kandidaten direct bij je in dienst kunnen nemen. Je hoeft dus geen duizenden uren aan uitzendkrachten in te huren. Dit bied je de mogelijkheid om schaars en hooggekwalificeerd personeel direct aan je organisatie te binden.

Onze specialisatiegebieden omvatten verspaning, plaatbewerking, lassen en constructie, oppervlaktebehandeling, machine- en modulebouw, service en onderhoud, automatisering en robotisering. Of je nu op zoek bent naar technisch personeel voor productie, vacatures op het bedrijfsbureau of leidinggevende functies, Metaalkanjers heeft de expertise en het netwerk om de beste kandidaten te vinden.

Wanneer je met Metaalkanjers samenwerkt, kun je rekenen op een professionele en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om je bedrijf, cultuur en specifieke behoeften te begrijpen, zodat we de juiste kandidaten kunnen selecteren die passen bij je organisatie. Onze ervaren recruiters en consultants zijn goed verbonden in de metaalindustrie en hebben een diepgaand inzicht in de vaardigheden en vereisten van de verschillende functies.

Bij Metaalkanjers streven we naar langdurige relaties met zowel onze klanten als onze kandidaten. We geloven in transparante communicatie, eerlijkheid en integriteit. Onze missie is om waardevolle verbindingen tot stand te brengen die leiden tot succesvolle samenwerkingen en groei voor alle betrokken partijen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Metaalkanjers je kan helpen bij het vinden van het juiste metaalpersoneel. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf kan excelleren in de dynamische wereld van de metaalindustrie!


Contactgegevens
Reitscheweg 1
5232BX 's-Hertogenbosch
T: 073 737 0153
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €1.000.000 - €2.500.000