< Terug naar alle leden

Coppens Vastgoedonderhoud Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

COMPLEET MET COPPENS
Oorspronkelijk is Coppens een traditioneel schilderbedrijf. Stapsgewijs hebben we ons ontwikkeld tot de resultaatgerichte totaalonderhouder die we nu zijn. Draait het om de gevel en het binnenschilwerk? Dan pakken wij het op. Natuurlijk vinden we schilderen nog net zo fantastisch als 40 jaar geleden. Tegelijkertijd zien we dat de kwaliteit die we als schilder hebben, ook geldt voor een breder dienstenaanbod. Eén aanspreekpunt zijn in totaalonderhoud, zorgen wegnemen en passende oplossingen bieden voor elke gevel- en binnenschiluitdaging.

- Voor gevels met een glimlach
Bedrijfsgebouwen, woningcoöperaties, retailbedrijven, zorginstellingen en overheden; we staan ze graag bij in het totaalonderhoud. Wij zijn de mensen van Coppens. Het is altijd fijn als iemand van Coppens over de vloer komt of aan de gevel staat. Wij communiceren direct en kort, komen afspraken na en gaan op een respectvolle en prettige manier om met onze opdrachtgevers en elkaar.

SCHILDERWERKEN
- Alleen het beste werk telt
Ouderwets goed schilderen zit in onze genen. Zo zijn we begonnen en dat doen we nog steeds. Onze capaciteit is 100% ingericht voor grote projecten. Als opdrachtgever mag je rekenen op een vast en goed op elkaar ingespeeld projectteam. Het stelt ons in staat om projecten van bedrijfspandrenovaties tot complete woonwijken volgens afspraak uit te voeren. Goed om te weten, elk team wordt per opdracht met zorg samengesteld. Alles voor het beste werk.

BEGLAZING
- De isolatieglasexperts
Bij Coppens plaatsen we elk type glas. Expert zijn we in het zetten van HR++ glas, oftewel isolerend hoogrendementglas. Veel warmte gaat verloren via de beglazing. Isolatieglas voorkomt dit grotendeels. Het is een van de vele maatregelen op het gebied van verduurzaming. Voor andere aanpassingen zoals isolatie van vloeren en daken schakelen we partnerbedrijven in die de opdracht het beste uitvoeren. Dat is meedenken, adviseren en coördineren van voorkomende werkzaamheden. Regelen we.

VERDUURZAMING
- Coppens coördineert
Verduurzaming staat hoog op de agenda en niet alleen omdat de vraag ernaar hoog is en het binnen projecten zelfs vereist is. Elke stap richting duurzaamheid en milieubewust werken is een stap in de juiste richting. Dat biedt tig voordelen. Energiezuinige of zelfs -neutrale gebouwen bijvoorbeeld en dus lagere kosten. Maar als opdrachtgever lever je ook een belangrijke bijdrage aan een beter milieu en een gezondere leefomgeving. Kortom, een waardevolle investering in en voor de toekomst.

Als totaalonderhouder coördineren we alle noodzakelijke duurzaamheidsaanpassingen aan gebouwen. Hebben we de kennis en kunde in huis dan pakken we het zelf op. Hebben we het niet zelf in huis dan zetten we partnerbedrijven in uit ons netwerk. Partijen waarvan we weten dat ze een opdracht correct en naar wens uitvoeren.

ONDERHOUD
- Noodzakelijk totaalonderhoud
Elk gebouw heeft onderhoud nodig. Voorwaarden als comfort, veiligheid, levensduur, uitstraling en de waarde van een gebouw spelen allemaal een rol. Ook die pak je op met professioneel onderhoud. Voor een bedrijfsgebouw of een winkelpand draait het om de juiste uitstraling, voor een woningcoöperatie bijvoorbeeld, draait het om de leefbaarheid. De basis is vaak het schilderwerk, maar als je goed kijkt zie je zóveel meer.

- Compleet gevelonderhoud
Coppens staat voor nul gedoe. Wij pakken op en garanderen Coppens-kwaliteit in compleet gevelonderhoud. Van schilderwerk en beglazing tot gevelafwerking en van houtrotsanering tot het vervangen van ramen en deuren. Zelf zien we het als volgt; is er onderhoud nodig aan de buitenkant dan is de opdracht bij ons in goede handen. Dat doen we met de methodiek Resultaatgericht Samenwerken. Coppens staat voor één aanspreekpunt. Wij voeren uit, coördineren en communiceren via vaste contactpersonen. Weten waar je aan toe bent; altijd belangrijk.


Contactgegevens
Den Bulk 3
5126PW Gilze
T: 0161-451833
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1982
Vestigingen: -
Jaaromzet: -