< Terug naar alle leden

Martine Dekker

Product Expert - eigenaar bij POMBAY

Stuur contactverzoek LinkedIn

POMBAY Branche: Zakelijke dienstverlening, Organisatieadviesbureau

Bedrijfsomschrijving

POMBAY is dé partner voor maakbedrijven met een eigen product ontwikkelingsorganisatie die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van Productontwikkeling & -Management (POM).

Met ruime ervaring en expertise in het vakgebied, biedt Martine Dekker, oplossingen voor diverse vraagstukken, uitdagingen en ambities van bedrijven en professionals. En dat in de vorm van consulting, coaching of interim werk.

Waarin ondersteunen?
- Het creëren van de product visie, -strategie en -plannen
- Bijdragen aan het gezamenlijk inzicht én vertrouwen in de product strategie
- Ondersteuning bij het verhogen van vakkennis binnen product teams
- Kortstondig inspringen bij een verlof of het tijdelijke versterken van het team
- Simpelweg een extra paar handjes om bergen werk te verzetten

FOCUS OP TASTBARE WAARDE
Martine heeft een specifieke focus op bedrijven met een eigen ontwikkelorganisatie, waar tastbare producten (veelal A-merk) worden ontwikkeld en waar diensten en digitale producten aanvullende waarde bieden. Hier ligt haar kracht en passie, mede doordat de productteams en stakeholders binnen deze organisaties vaak dezelfde passie en bezieling voor het product hebben!

- Klantwaarde staat voorop!
Supermooi om in dit soort product ontwikkelorganisaties het verschil te maken. Door te starten vanaf het allereerste idee, om samen met multidisciplinaire teams het meest succesvolle product te ontwikkelen. En dit altijd met de klantwaarde in het vizier.

Want daar draait het om in het Productontwikkeling & -Management vak; producten met de hoogst mogelijke klantwaarde creëren én behouden. Hiermee creëer je als bedrijf de essentiële waarde-wissel-werking. Want hoe hoger de waarde die je biedt, hoe hoger de waardering.

- Wie is Martine Dekker?
In het hart van POMBAY staat Martine, een ervaren vakidioot. Ze zorgt voor actie in de tent en creëert 100% productfocus. Met 20 jaar ervaring, zowel in B2C als B2B (of willekeurige variant daarvan) en in diverse branches. Martine begrijpt de uitdagingen binnen een Productontwikkeling & -Management omgeving. Ze brengt creativiteit, inlevingsvermogen en visie samen, verbindt, inspireert en stimuleert indien nodig verandering.

- Welk product of welke branche?
Dit maakt werkelijk niets uit, POMBAY werkt met diverse bedrijven in verschillende branches. Te denken aan consumentengoederen, bouw, installatie en infrastructuur, cultuur en sport, energie en duurzaamheid, financiële dienstverlening, gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening, horeca, onderwijs en educatieve technologie, productie en industrie, technologie en software, en voeding en dranken.

Geïnteresseerd in wat POMBAY voor uw bedrijf kan betekenen? Stuur een mail naar martine@pombay.nl, bel +31 610 48 68 22 of we zien elkaar bij een van de BOB borrels!


Contactgegevens
De Dommel 32
5052 VC Goirle
T: 06-10486822
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2023
Vestigingen: -
Jaaromzet: -