< Terug naar alle leden

Jos Mezenberg

Eigenaar bij Mezenberg Techniek

Stuur contactverzoek LinkedIn

Mezenberg Techniek Branche: Bedrijfshuisvesting, Installatietechniek

Bedrijfsomschrijving

MEZENBERG TECHNIEK VERBINDT
Wil jij dag en nacht bereikbaar zijn met je bedrijf? Overal wifi? Weten wat snelle glasvezel kan doen? De voordelen van een optimaal datanetwerk ontdekken? Voor het oplossen van al deze vraagstukken en nog veel meer moet je bij Mezenberg Techniek zijn. Al jarenlang dé specialist in zakelijk dataverkeer en mobiele en vaste telefonie. Wij bieden complete netwerk- en telefoonoplossingen voor het bedrijfsleven en organisaties van klein tot groot. Altijd vooruitstrevend en vakkundig. Je kunt bij ons terecht voor advies, aanleg, installatie, levering, onderhoud, beheer en reparatie. En 24/7!

MEZENBERG TECHNIEK GECERTIFICEERD
De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan razendsnel. Mezenberg Techniek volgt deze op de voet en heeft scholing en certificering hoog in het vaandel. Je kunt rekenen op een up to date kennis van onze professionals. Als bedrijf zijn wij gecertificeerd Solutions partner van Panasonic. Ons personeel is gecertificeerd volgens de veiligheidseisen voor de meest geavanceerde gebruiksapparatuur. Wij werken bovendien met gecertificeerde en gekalibreerde meetapparatuur. Alles voor de meest optimale en gecertificeerde netwerken voor onze klanten.

WIFI EN STRAALVERBINDING
Wifinetwerken zijn niet meer weg te denken. Of je nu in een restaurant zit, bij de tandarts, in een hotel of in een winkelstraat, je gaat er als klant van uit dat er een wifinetwerk is waarop je kunt inloggen. Het is een service die je je klanten of gasten als ondernemer graag aanbiedt. Mezenberg Techniek zorgt voor een professioneel wifinetwerk. Maar ook voor het koppelen van je vestigingen, het voorzien van internet in buitengebieden of via straalverbinding op tijdelijke locaties en nog veel meer. En altijd veilig en stabiel, waar je zorgeloos op kunt vertrouwen.

GLASVEZEL
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en dat geldt zeker voor de glasvezeltechniek. Voor jou als ondernemer zijn ze niet bij te houden en dat wil je ook niet. Mezenberg Techniek volgt ze op de voet. We willen de markt een stapje voor zijn. Daardoor ben jij bij ons verzekerd van up-to-date advies, over het nieuwste van het nieuwste en de voordelen en of nadelen die het voor jouw bedrijf zou kunnen hebben. Bovendien zorgen we ervoor dat al onze monteurs beschikken over de juiste kennis en de juiste apparatuur.

DATACOMMUNICATIE
Een goed werkend datanetwerk. Als het goed is merk je er niks van, tegelijkertijd is het van essentieel belang. En tóch wordt dit vaak onderschat! Een datanetwerk draagt er echter voor een aanzienlijk deel aan bij of je snel en ongestoord kunt werken en dat óók nog op een verantwoorde manier. Dit geldt niet alleen voor je computer, maar ook voor telefonie en zelfs voor de wifi. Vergelijk het maar met een snelweg, hoe beter de doorstroom geregeld is, hoe beter het functioneert. Ook het belang van een goed georganiseerde patchkast moet daarbij niet worden onderschat. Dit voorkomt namelijk storing en zorgt voor een snelle analyse bij netwerkstoringen. Zowel hiervoor, als voor nieuwe datacommunicatie of een bestaand datanetwerk staan de speciale consultants van Mezenberg Techniek voor je klaar. Zodat jij en je medewerkers ongestoord kunnen werken.

TELEFONIE EN INTEGRATIE
Als ondernemer wil je dat jij en je werknemers altijd en overal bereikbaar zijn. Zowel via de vaste lijnen als mobiel. Er is veel mogelijk op telecomgebied om je daarbij te helpen, maar welke oplossing past nou het beste bij jou en je bedrijf? Mezenberg Techniek adviseert je graag over de verschillende opties en helpt je bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van maatwerkoplossingen voor zakelijke telefonie. Bovendien hebben we 24/7 ondersteuning waar je op kunt vertrouwen. Zo ben jij zeker van optimale bereikbaarheid altijd en overal, voor nu en nog jaren!
CAMERA’S
Bij Mezenberg Techniek leveren en installeren we intelligente camera’s, geheel afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om intelligente software of veiligheid, wij hebben het beste materiaal en expertise in huis. Dit betekent dat we niet alleen de camera’s ophangen, we voorzien jou namelijk ook van de beste software achter de schermen. We zorgen er tevens voor dat jouw gegevens veilig worden opgeslagen, en voorzien jou van een volledig H.265-versleuteld videosysteem.

ICT
Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar ICT is een onmisbare schakel in jouw bedrijf. Het bepaalt onder andere of je jouw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren, of je nu op kantoor werkt, thuis werkt of onderweg bent. Ben je bereikbaar? Is jouw data veilig? Al deze zaken regelen wij graag en vakkundig voor je. Onze medewerkers zijn namelijk onder andere gespecialiseerd in netwerk- en systeembeheer, werkplekbeheer, clouddiensten, dataveiligheid en VOIP-telefonie en helpen je graag met het optimaliseren van al jouw ICT behoeftes.

WIJ BESEFFEN HET BELANG VAN VERBINDEN
“wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent”


Contactgegevens
Roer 6
5422 WZ Gemert
T: 0492-820000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -