< Terug naar alle leden

Thijmen Rovers

Consultant bij Kasparov Finance & BI

Stuur contactverzoek LinkedIn

Kasparov Finance & BI Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Inzicht in je financiële huishouding is nooit een doel op zich, maar een middel om betere beslissingen te nemen. Om verbanden te leggen, trends te zien en waarde toe te voegen. Dát is de taak van de moderne financial. En die kennis bieden wij, in de vorm van detachering, consultancy, training en recruitment.

Ergens op je carrièrepad kom je ons tegen. Misschien al in de collegebanken, op de arbeidsmarkt, of later als werkgever in de zoektocht naar talent. Op kruispunten van carrières wijzen wij de weg. Dus of je nu een financial bént of zoekt: Bij ons kom je terecht.

OVER ONS
- Why
Groei is onze belofte. Als jij de ambitie hebt, maken we er samen werk van.
Zo veranderen wij elke dag levens en organisaties. Wij hebben de kennis en kunde, de energie en het netwerk, om professionals en bedrijven verder te brengen dan ze ooit hadden gedacht. Strak in de ambitie, soepel in de omgang.

- Onze missie
Door ons werk zien wij mensen en organisaties groeien. Dat is de drijfveer. Wij knopen kwaliteiten en kansen aan elkaar. Als jij de ambitie hebt, maken wij er werk van. Zo halen we het maximale uit ieders mogelijkheden.

- Onze visie
Groei is de motor van ieder mens en elke organisatie. Groei in de hoogte, breedte en diepte. Want als professional en als bedrijf wil je vooruit. Finance en BI hebben de potentie om de koers te bepalen en te sturen; onze professionals staan aan het roer. Wij zijn marktleider op ons terrein, en willen daar de beste zijn.

- Kernwaarden
Groei is de kern en het vertrekpunt van al ons denken en doen. De waarden waarmee we die groei bereiken zijn Kwaliteit, Samen en Persoonlijk.


Contactgegevens
Liesbosstraat 45
4813 BC Breda
T: 0637409621
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 2010
Vestigingen: -
Jaaromzet: -