< Terug naar alle leden

Stratenmakersbedrijf Gebroeders Vos B.V. Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Ons bedrijf
Wij hebben een persoonlijke en flexibele service hoog in het vaandel staan. Wij staan altijd klaar voor onze klanten en denken voortdurend met u mee om uw wensen op een zo efficiënt mogelijke manier te realiseren. Tevreden klanten is voor ons het allerbelangrijkste. Het venijn zit in het staartje zoals ze zeggen en dat is juist waarin wij ons onderscheiden. Ook de laatste steen moet mooi afgewerkt zijn en wij gaan door totdat alles naar uw tevredenheid is gerealiseerd.

Dus als u op zoek bent naar het totaalpakket van straatwerk, hovenierswerk en grondwerk en het belangrijk vindt dat uw wensen tot in de puntjes geregeld worden, dan bent u bij Gebr Vos aan het juiste adres. Wij komen graag bij u langs om u zelf te laten ervaren hoe wij u van dienst kunnen zijn..

Onze diensten
-Straatwerk

Straatwerk is een vak met vele facetten. Wegen, fietspaden, trottoirs, tuinpaden, parkeerterreinen, schoolpleinen en ga zo maar door; waar je ook bent er is bijna altijd wel een object in de beurt waar wij als stratenmaker vakkundig werk hebben geleverd om u veilig en efficiënt van A naar B te laten gaan. Wij zijn stratenmaker in hart en nieren. Wij hebben passie voor ons vak en zijn er trots op om elke dag weer een mooi stukje straatwerk op te leveren waardoor u weer uw pad kunt vervolgen. Straatwerk is ook een vak dat je moet overlaten aan echte vakmensen. Onze gediplomeerde stratenmakers kennen dit ambacht als geen ander en dragen zorg voor een zorgvuldige uitvoering van al ons straatwerk. Welkom in onze wereld. Wij staan u graag te woord om de beste oplossing te vinden voor uw vraagstuk.

-Hovenierswerk

Van het slopen van uw oude tuin tot het aanleggen van een nieuwe tuin; wij dragen zorgen voor het gehele aanlegproces. John Timmermans is van huis uit hovenier en sinds hij de zaak in 2002 heeft overgenomen, is hovenierswerk een vast onderdeel geworden van het dienstenpakket van Gebr. Vos. Vaak gaat hovenierswerk hand in hand met straatwerk en daarom hebben wij ons erop toegelegd om beide expertises in huis te hebben. Of het nu gaat om een kleine achtertuin of een grote villatuin, en of het nu gaat om aanleg, renovatie of onderhoud van zowel het grijs en groen rondom uw pand, wij hebben alle kennis en kunde in huis om uw hovenierswerk tot volle tevredenheid uit te voeren.

-Grondwerk en riolering

Alvorens er een tuin aangelegd kan worden of voordat een oppervlakte bestraat kan worden, is er vaak een hoop grondwerk voor nodig. Wij hebben de beschikking over alle benodigde machines en apparaten om alle voorkomende werkzaamheden voor u te verrichten om tot een mooi resultaat te kunnen komen.


Contactgegevens
Costermanboodstraat 4
5051 WC Goirle
T: 013-5774204
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1970
Vestigingen: -
Jaaromzet: -