< Terug naar alle leden

Arjan van Roessel

Directeur bij TTO Sloop & Infra

Stuur contactverzoek LinkedIn

TTO Sloop & Infra Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

TTO Sloop & Infra is een aannemingsbedrijf dat zich sinds 1954 verder heeft gespecialiseerd in de disciplines: sloopwerken, bodemsaneringen, grondwerken, riolering, wegenaanleg en cultuurtechnische werken.

Groeiend in deze dynamische omgeving hebben wij een hoog deskundigheidsniveau opgebouwd en staan in deze sector als een gewaardeerde partner in de markt. Uiteraard voldoen wij aan de landelijk gestelde beoordelingsrichtlijnen en zijn KIWA gecertificeerd voor SIKB 7000 voor de uitvoering van (water)bodemsaneringen – ISO 9001 – VCA* en SEB (Stichting Erkenning voor het Bestratingbedrijf).

Wij zijn ons zeer bewust van de ontwikkelingen in de regio Noord-Brabant en hebben vanuit die regio, een uitstekend beeld gekregen van onze opdrachtgevers. Het netwerk dat wij door consistente en bestendige samenwerking doorheen de jaren hebben opgebouwd, samen met de eerder genoemde kwaliteitskenmerken, zijn garanties voor het maatwerk dat wij leveren.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk activiteiten in eigen beheer uit te voeren en beschikken over een modern machinepark in combinatie met flexibel inzetbaar en uiterst vakbekwaam personeel.

Op deze website vindt u uitgebreide informatie over de activiteiten van TTO Sloop & Infra, het geeft u een goede indruk van de vele mogelijkheden die wij voor u in huis hebben.

Wij maken graag eens nader kennis met u.

Sloopwerken

TTO Sloop & Infra is specialist in precisiesloopwerken ten behoeve van de renovatie van grote gebouwencomplexen, alsmede het compleet slopen van gebouwen en opstallen.
Ons bedrijf werkt daarbij onder andere met machines die door zeer geringe afmetingen, machinaal sloopwerk toestaan op plaatsen waar normaliter handwerk noodzakelijk zou zijn.
Deze ARBO vriendelijke methode resulteert in een snellere voortgang van de sloopwerkzaamheden, waardoor de overlast voor de omgeving tot een minimum kan worden beperkt.

Wij maken gebruik van normale en speciale projectmatige aangepaste sloopmachines. Deze kunnen worden voorzien van hulpstukken, zoals bijvoorbeeld een sorteergrijper, knipschaar of vergruizer.
Wij zijn door ruime ervaring als geen ander in staat om uw sloopwerkzaamheden naar volle tevredenheid uit te kunnen voeren.

Wij sorteren daarnaast al het sloopafval aan de bron.
Voor zover mogelijk wordt het direct geschikt gemaakt voor hergebruik.
Denk hierbij aan mobiel puin opbreken en hergebruiken van het menggranulaat voor eventuele geplande verhardingen ter plaatse.
Wanneer hergebruik ter plaatse niet mogelijk is wordt de afvoer van het afval verzorgd in deelstromen.

Infra

Een belangrijke specialiteit van TTO Sloop & Infra is het aanleggen van infrastructuur ten behoeve van utiliteitsgebouwen en bedrijventerreinen.

Met onder meer een laser gestuurd egalisatieblad aan de laadschop, wordt de basis gelegd voor de aanleg van de perfecte bedding ten behoeve van bestrating of een te storten betonvloer. Zo dragen wij zorg voor het vervaardigen van aan- en afvoerwegen, parkeerplaatsen en in- of uitritten.
Uiteraard bent u ook voor asfaltverhardingen bij TTO Sloop & Infra aan het juiste adres.

Grondwerken

TTO Sloop & Infra heeft vergaande ervaring op het gebied van grondwerk. Denk hierbij aan het compleet verzorgen van het grondwerk voor nieuwbouwprojecten, wegenaanleg, rioleringen en cultuur technische werken.

Ook voor tank- en bodemsaneringen bent u bij ons aan het goede adres. Door onze kennis en ervaring kunnen wij voor u een sparringpartner zijn in het bepalen van alternatieven of andere mogelijkheden om hier efficiënt mee om te gaan. Ook voor moeilijke en kleinschalige projecten kunt u een beroep doen op de know-how van TTO Sloop & Infra.

Wij maken gebruik van reguliere en speciale projectmatige aangepaste grondverzetmachines. Deze kunnen worden voorzien van hulpstukken, zoals bijvoorbeeld een verlengarm. Wij zijn als geen ander in staat om in eigen beheer onze machines op specificatie aan te passen, zodat het productieproces van de opdrachtgever – zoals bijvoorbeeld de levensmiddelensector – zonder onderbreking doorgang kan vinden.

TTO Sloop & Infra is daarnaast trotse bezitter van machines die door hun zeer geringe afmetingen zelfs machinaal werken toelaten, op plaatsen waar normaliter alleen handwerk mogelijk is.

Bodemsanering

Het uitvoeren van een bodemsanering brengt niet enkel grote verantwoordelijkheid met zich mee, het vereist ook specifieke kennis van de diverse aspecten die bij een sanering komen kijken.
Middels haar jarenlange ervaring in dit veld, adviseert en assisteert TTO Sloop & Infra u graag in het bepalen van de juiste methodiek. Door onze BRL7000 certificering kunt u er op vertrouwen dat opdrachten volledig volgens de geldende veiligheidsnormen worden uitgevoerd.

Wij kiezen daarnaast altijd voor de meest efficiënte en kosteneffectieve saneringsmethode.

Ook voor tank- en bodemsaneringen bent u bij ons aan het goede adres. Door onze kennis en ervaring vindt u in ons een sparringpartner bij het bepalen van alternatieven of andere mogelijkheden om hier efficiënt mee om te gaan.

Ook voor moeilijke en kleinschalige projecten kunt u een beroep doen op de know-how van TTO Sloop & Infra.

Over ons
De hoofdactiviteiten van TTO Sloop & Infra bestaan uit het verrichten van precisiesloopwerken t.b.v. de renovatie van grote gebouwcomplexen, het compleet slopen van gebouwen en opstallen, tank- en bodemsaneringen, overig grondwerk en het aanleggen van infrastructuur t.b.v. utiliteitsgebouwen en bedrijventerreinen. Ook voor calamiteiten en onderhoudswerkzaamheden kunt u prima bij TTO Sloop & Infra terecht.

Wij onderscheiden ons door al deze specifieke en complexe activiteiten te kunnen combineren binnen één project. Hierdoor zijn wij in staat om, met een minimum aan overleg met de opdrachtgever, maximaal rendement te kunnen garanderen.


Contactgegevens
Lovense Kanaaldijk 53
5013 BJ Tilburg
T: 013-5423903
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1954
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -