< Terug naar alle leden

Pro-Install Automatisering Branche: ICT & Telecommunicatie, Netwerkbeheer

Bedrijfsomschrijving

Pro-Install levert totaaloplossingen in de kantoorautomatisering voor het MKB. Wij sturen geen “blauwe pakken” op u af met een louter commerciële inslag. Onze verkopers spreken duidelijke taal, denken oplossingsgericht en hebben een technische achtergrond welke zij goed gebruiken om voor u de juiste oplossing te vinden. Een pragmatische aanpak en nuchter zakendoen: dat is onze werkwijze.

Met totaaloplossing voor uw kantoorautomatisering bedoelen wij ook echt totaaloplossing. Onze diensten stoppen niet met het leveren van computers met een server, maar gaan veel verder dan dat. Wij kunnen u voorzien van ip-telefonie, mobiele telefonie, online (backup) oplossingen, internet diensten zoals hosting en zelfs uw internet verbinding zelf kunnen wij voor u regelen. U ondersteunen bij besprekingen met derde partijen is ons ook niet vreemd.

Onze primaire doelstelling is u op het gebied van automatisering te ontzorgen, waarbij uw belang voorop staat. Wij denken met u mee en hebben voor elke situatie en budget een oplossing.


Contactgegevens
Elzenweg 33
5144 MB Waalwijk
T: 0416-652264
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1993
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -