< Terug naar alle leden

Mayke Sanders

Reintegratieadviseur/Jobcoach/ambulant begeleider bij Sterker Werkt

Stuur contactverzoek LinkedIn

Sterker Werkt Branche: Personeel & organisatie, Overig personeel en organisatie

Bedrijfsomschrijving

Sterker Werkt is ruim 20 jaar gespecialiseerd en succesvol in het begeleiden, coachen en bemiddelen van personeel en personeelsontwikkeling. Wij zoeken een samenwerkingsverband voor mobiliteit en ontwikkeling van personeel. Onze expertises zijn:

OUTPLACEMENT
Op weg naar een nieuwe baan!
Ben je op zoek naar een nieuwe baan, dan is de kans op het vinden van die nieuwe baan en de snelheid waarmee dat gebeurt een belangrijke reden om Sterker Werkt in te zetten. Met de ondersteuning van Sterker Werkt neemt de kans op een nieuwe passende baan aanzienlijk toe.
Deelnemers worden door middel van in een intensief maatwerkprogramma begeleid naar een nieuwe baan. Leeftijd, werkervaring en een ontbrekend of verouderd netwerk maakt het soms lastig om ergens anders aan het werk te komen. Gevoelens en emoties die hierbij horen dienen de ruimte te krijgen om verwerkt te worden.
Sterker Werkt stelt een positief en toekomstgericht actieplan in het vooruitzicht.
De adviseurs van Sterker Werkt coachen, trainen, begeleiden en bemiddelen de deelnemer naar ander betaald werk. De begeleiding is modulair opgebouwd en wordt op individuele basis ingezet. Middels een voorbereidings- en trainingsprogramma wordt de deelnemer begeleid bij acties op de arbeidsmarkt.

2E SPOOR
Specialist in 2e spoor trajecten. Samen met werkgever en werknemer gaan we dit traject in waarin,advies, meedenken, eerlijkheid, openheid en transparantie een grote rol speelt.
Sterker Werkt heeft een programma ontwikkeld Versneld Eigen Regie (VER methodiek).
Deze is erop gericht om verandering van het gedrag en het doorbreken van patronen teweeg te brengen. De methodiek bestaat uit het inzetten van versnellers om de regie te (her)nemen. Deze versnellers zijn concrete opdrachten waarin de medewerker regie kan nemen.
Iedere opdracht bevat een van de volgende elementen, afgestemd op de behoefte van de werknemer.
Empowerment ( vertrouwen en invloed op eigen handelen)
Keuzes maken (afwegingen)
Praktisch handelen (in beweging)
Heroriëntatie (wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik)
Inzicht in eigen houding en gedrag
Transitie (indien noodzakelijk)

JOBCOACHING
Wij helpen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Mensen met een Wajong of WIA indicatie begeleiden wij van en naar werk en ondersteunen we op de werkvloer door middel van jobcoaching.
Wij streven naar een arbeidsmarkt waarin niemand wordt uitgesloten.


Sterker Werkt is grotendeels werkzaam in de regio Noord-Brabant omdat onze hoofdvestigingen zijn gevestigd in Eindhoven en Oss. We voeren opdrachten uit in de regio Brabant, Zuid-Holland en Gelderland en zijn actief op diverse plaatsen in de omgeving van Oss, Den Bosch, Helmond, Eindhoven, Breda, Tilburg, Rotterdam, Gouda, Arnhem en omstreken. Daaruit valt wel op te maken dat wij onder de rivieren een groot deel van Nederland helpen en ondersteunen bij het vinden en bekleden van geschikte vacatures.

Sterker Werkt! is actief in het aanbieden van AMBULANTE BEGELEIDING in de thuis situatie. De ambulante begeleiding bieden we al dan niet, in combinatie met begeleiding bij het vinden van een baan of tijdens het werken (bijvoorbeeld door middel van jobcoaching). We werken hierin samen met particulieren, gemeenten, bedrijfsleven en bewindvoerders.
Sterker Werkt is samenwerkingspartner van het UWV en diverse gemeenten.
We voeren outplacement opdrachten uit in het geval van een reorganisatie of arbeidsconflict voor organisaties als ABN / AMRO, Peijnenburg, Swiss Post en Carrierepoort.

.


Contactgegevens
Dillenburgstraat 51
5652 AM Eindhoven
T: 040-2510033
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2011
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -