< Terug naar alle leden

Laurent van Aert

Sales Executive bij Ricoh Nederland

Stuur contactverzoek LinkedIn

Ricoh Nederland Branche: ICT & Telecommunicatie, Overig ict en telecommunicatie

Bedrijfsomschrijving

Ricoh is expert op het gebied van IT & document solutions. wereldwijd. met meer dan 100.000 medewerkers en kantoren in meer dan 50 landen staan we garant voor expertise en continuïteit.
Onze creatieve producten en (totaal)oplossingen - die naast advies, ook hardware, software, services, training en outsourcing omvatten - leveren we iedere keer op maat.

Ricoh realiseert een efficiënte workflow binnen uw organisatie. Maar ook met de partners waarmee u samenwerkt. Informatie delen uw medewerkers namelijk niet alleen met elkaar. Zij communiceren, vooral, met uw klanten en leveranciers. Laat Ricoh uw IT & Document Solutions regelen en informatie komt altijd op de juiste plek, juiste tijd en bij de juiste personen terecht.

Zo is meer dan alleen uw IT & Document Solutions in de meest professionele handen. Ga met Ricoh in zee en u weet precies waar u aan toe bent. U heeft een vast aanspreekpunt, wat de communicatie heel helder en direct maakt. En omdat er geen nieuwe ontwikkeling aan ons voorbij gaat, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarom werkt Ricoh! Zeker ook voor u.


Contactgegevens
Magistratenlaan 2
5223 MD Den Bosch
T: 073-6451111
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: 1
Jaaromzet: > €5.000.000