< Terug naar alle leden

Mark Driessen

Management bij Content Autogroep

Stuur contactverzoek LinkedIn

Content Autogroep Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Dealerbedrijf

Bedrijfsomschrijving

Content Autogroep is al jaren een begrip in Eindhoven en is nu ook gevestigd in het hartje van ’s-Hertogenbosch en is dé expert op gebied van Kia, Fiat, Abarth, Alfa Romeo of Jeep. Content Autogroep ‘s-Hertogenbosch verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's als van perfect onderhouden merkoccasions en beschikt over een jarenlange ervaring van deze merken.

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe Kia, Fiat, Abarth, Alfa Romeo en Jeep, een goed onderhouden occasion, APK keuring, service, onderhoudsbeurt, ruitreparatie, schadeherstel, grote beurt, kleine beurt, zomercheck, wintercheck, bandenwissel, reparatie, verhuur, private lease en meer.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte auto of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging aan de Hervensebaan 13 in ‘s-Hertogenbosch. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers staan voor u klaar. Wij zijn pas content als u dat ook bent!


Contactgegevens
Pietersbergweg 3-9
5628 BS Eindhoven
T: 040-2157010
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: -
Jaaromzet: -