< Terug naar alle leden

Steffen Schneiders

Managing Director bij Hauck Heat Treatment Eindhoven

Stuur contactverzoek LinkedIn

Hauck Heat Treatment Eindhoven Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

“Wij zijn gecommitteerd aan de hoogste kwaliteit. Dat slaat niet alleen op de behandeling van uw producten maar ook op hoe we omgaan met u, onze gewaardeerde klant.”

De markt vraagt om lichtere auto’s, zuinigere vliegtuigen en duurzamer opererende machines. Hierdoor wordt er ook steeds meer gevraagd van individuele componenten en productieprocessen. Onze klanten, vaak primaire leveranciers van grote fabrikanten, worden dagelijks geconfronteerd met die veranderende vraag. Zij moeten producten of subassemblages leveren die simpelweg beter zijn om zowel concurrentie als markt voor te blijven.

Hauck Heat Treatment verzorgt de warmte- en oppervlaktebehandelingen die instrumenteel zijn om uw uitdagingen het hoofd te bieden.
Maar wij weten ook dat dit slechts een deel van de oplossing is die u nodig heeft. Aan de ene kant wilt u een leverancier waar u op kan rekenen. Een partij die het afgesproken niveau van supply chain zekerheid en kwaliteit kan garanderen. Aan de andere kant heeft u een partner nodig die zijn know-how en expertise gebruikt om een bijdrage te leveren aan uw innovatiekracht en onderscheidend vermogen. Het lijkt onmogelijk dat één partij beide rollen kan vervullen maar ons track record van lange-termijn partnerships en innovatie is het bewijs. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Contactgegevens
Achtseweg Noord 5 5 gebouw AL
5651 GG Eindhoven
T: 040-2663000
I: Website

Business facts
Medewerkers: 50 - 100
Oprichtingsjaar: 1950
Vestigingen: -
Jaaromzet: -