Thema: Koffie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Allora Caffè: De koffie staat niet voor je klaar

Maart-April 2016

Het beste kopje koffie ter wereld zetten. Dat is de gezamenlijke doelstelling van het Osse Allora Caffè en JURA, de Zwitserse pionier op het gebied van volautomatische espresso- en koffiemachines. ‘Goede koffie- en theevoorzieningen zijn niet alleen een belangrijke factor met betrekking tot de werknemerstevredenheid. Een goed verzorgde kop koffie is ook een blijk van waardering richting je klanten’, vindt Wim Vollenberg, algemeen directeur van Allora Caffè.

Lees verder
Thumbnail

Van Tienen Drankautomaten: De juiste poppetjes op de juiste plaats

Mei-Juni 2018

Er was eens een hardwerkende Brabander die aan de slag ging bij Simon Lévelt, een koffie- en theeproducent in hartje Amsterdam. Tien van Tienen was de naam en zijn passie voor koffie was groot. Hij begon na een tijdje voor zichzelf en legde het fundament voor een bedrijf dat 45 jaar later nog elke dag groeit. Zoon Maarten van Tienen, die tegenwoordig de leiding heeft, vertelt over het succes en de ontwikkeling van Van Tienen Drankautomaten.

Lees verder
Thumbnail

Koffiebranderij Peeze: Duurzaamheid loont

Sept-Okt 2014

Eerlijke koffie, van eerlijke grondstoffen die op een eerlijke manier verwerkt worden. Tel daarbij op de kraakversheid en Peeze is de meest logische keuze wanneer het om koffiebonen gaat.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Shirley Schijvens

Sept-Okt 2016

‘Toen hij hier als Hoofd Inkoop kwam solliciteren, twijfelde ik. Hugo vond dat we hem moesten aannemen. Jaap, hij noemt zichzelf toddentobberaar, had veel ervaring in de textielindustrie en het Verre Oosten. We hebben lang zinderend samengewerkt,tot we op zakenreis in Egypte elkaar voor het eerst kusten.’

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven