Autosalon Noord-Brabant: Prikkelt de zintuigen

Er staat een nieuw evenement op stapel: Autosalon Noord-Brabant, geïnitieerd door de dealerbedrijven van Autostad Den Bosch. Van 30 oktober tot en met 2 november organiseren zij in het Autotron Rosmalen een grootschalige show met een hoog belevingsgehalte voor het publiek. Een businessavond vormt de aftrap voor dit vierdaagse event.


Uitgave: Juli-Aug 2014
Thema’s: Autobedrijf Evenementen Dealerbedrijf

Alle dealers van Autostad Den Bosch hebben samen met Powered By Tes de handen ineengeslagen en zetten in het Autotron een gevarieerd familie-evenement op touw, met de nieuwste generatie auto’s in de hoofdrol. Het publiek kan de modellen niet alleen bekijken, maar ze ook testen en kopen. Daartoe zullen de dealers met interessante acties op de proppen komen. Exclusieve droomauto’s, oldtimers en race- en rallywagens maken de show compleet. Verder telt de Autosalon Noord-Brabant allerlei stands met leuke en nuttige producten en diensten, onder andere op het gebied van lifestyle. Het buitenterrein vormt de basis voor proefritten en sensationele demonstraties. 

Businessavond
De organisatie zal de Autosalon Noord-Brabant openen met een businessavond, donderdag 30 oktober vanaf 19.00 uur. Dankzij een samenwerking met diverse businessclubs in de regio worden vele honderden bezoekers verwacht, wat voor iedereen een uitstekende basis legt om uitgebreid te netwerken. Spectaculair entertainment geeft een speciaal tintje aan deze bijeenkomst.

Social Media
In de komende maanden zal Autosalon Noord-Brabant zichzelf uitgebreid profileren via sociale media en telkens een nieuw tipje van de sluier oplichten over wat de bezoekers van het evenement mogen verwachten.

< Alle thema's