Thema: Document management systemen

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ricoh Document Center: Minder is véél meer...

April 2010

'Samenwerken', dáármee is volgens Raymond van Beers alles gezegd. 'Natuurlijk zijn onze producten en documentoplossingen van de hoogste kwaliteit - van een marktleider verwacht men niet anders - het is echter een misvatting dat ze alleen voor grote bedrijven bedoeld zijn. Ook MKB-ondernemers kunnen er veel geld mee besparen!'

Lees verder
Thumbnail

Ricoh Document Center: Andere manier van netwerken

Juni 2010

De samenwerking tussen Ricoh Document Center (RDC) Den Bosch en Lathouwers Den bosch sinds begin dit jaar, werpt direct vruchten af. Een zelf gecreëerd en persoonlijk georiënteerd netwerk op lokaal niveau. Doelstelling: met elkaar en met elkaars klanten een hechte relatie opbouwen.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Peter van Zelst

Aug-Sept 2010

Het gesprek met Peter van Zelst is openhartig - ‘Wat ben ik eerlijk vandaag, hè?’ - en levendig. De meest uiteenlopende thema’s passeren de revue. Maar uiteindelijk blijken de thema’s van ondergeschikt belang. Bij Van Zelst draait alles om één ding. Passie. Zijn passie voor mensen staat met stip op de eerste plaats genoteerd.

Lees verder
Thumbnail

Ricoh Document Center: Lokale oplossingen van wereldklasse

Aug-Sept 2010

Ricoh Document Center ’s-Hertogenbosch (RDC) is leverancier van producten en diensten in IT en document solutions. De multifunctionele afdrukapparatuur heeft gezorgd voor de naamsbekendheid, maar ondertussen gaan de producten en diensten veel verder. De samenwerking tussen Ricoh Nederland en de lokale ondernemers van het RDC is daarbij cruciaal.

Lees verder
Thumbnail

Ricoh: Trendsetter in informatielogistiek

Mei-Juni 2011

Bedrijven hebben vandaag de dag geen andere keuze dan informatieprocessen te digitaliseren. Een tijdrovende, intensieve bezigheid die ten koste gaat van de Core Business, ware het niet dat Ricoh ondernemers op dit vlak ontzorgt en problemen vertaalt in oplossingen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven