Thema: Netwerkbeheer

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ricoh Document Center: Minder is véél meer...

April 2010

'Samenwerken', dáármee is volgens Raymond van Beers alles gezegd. 'Natuurlijk zijn onze producten en documentoplossingen van de hoogste kwaliteit - van een marktleider verwacht men niet anders - het is echter een misvatting dat ze alleen voor grote bedrijven bedoeld zijn. Ook MKB-ondernemers kunnen er veel geld mee besparen!'

Lees verder
Thumbnail

Ricoh: Trendsetter in informatielogistiek

Mei-Juni 2011

Bedrijven hebben vandaag de dag geen andere keuze dan informatieprocessen te digitaliseren. Een tijdrovende, intensieve bezigheid die ten koste gaat van de Core Business, ware het niet dat Ricoh ondernemers op dit vlak ontzorgt en problemen vertaalt in oplossingen.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Petra van Schayik

Juli-Aug 2013

Ze hanteert twee visitekaartjes. Op het ene staan haar naam en bedrijfsgegevens; het andere vermeldt tevens haar ingenieurstitel en de aantekening CEO & Owner. In een internationale, overwegend mannelijke branche doet dat laatste er (helaas wel) toe.

Lees verder
Thumbnail

Bourgondisch 's-Hertogenbosch: Een Bourgondische Bossche Zomer

Juli-Aug 2020

Het bestuur van Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch stond de afgelopen maanden voor een duivels dilemma. Begin mei werd de knoop uiteindelijk doorgehakt: de 34e editie van het culinaire evenement is dit jaar afgelast. Maar niet getreurd. De organisatie is betrokken bij De Bossche Zomer. Van 4 juli tot en met 30 augustus is er op de Parade veel moois te beleven. Het belooft alsnog een bourgondische zomer te worden!

Lees verder
Thumbnail

dé Netwerkbeheerder: Maakt kosten netwerkbeheer transparant

Mei-Juni 2009

dé Netwerkbeheerder is eigenzinnig vertegenwoordigd op de BOB Lounge 6 en 7 mei in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Salesmanager Suzanne Kweens vertelt over de gezonde groei, de marktbewerking en het Totaal Netwerkbeheer Concept van dé Netwerkbeheerder in crisistijd.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven