Thema: Beveiliging

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Lid in de spotlight: Gerard Donders

Nov-Dec 2014

Gerard Donders SEED

Lees verder
Thumbnail

WML Facilitair: Dienstverlening de deur uit

Mei-Juni 2015

Hans Bax, directeur van WML Facilitair, is er heel stellig in: ‘Doe de dienstverlening die niet tot de kern van je bedrijf hoort de deur uit! Dat is het advies dat ik altijd aan zakenrelaties geef. Richt je op je kernactiviteiten en alle facilitaire diensten er omheen leg je neer bij partners die kwaliteit en zorgeloosheid kunnen bieden.’

Lees verder
Thumbnail

Zilverblad: Balans tussen beveiliging en business

Juli-Aug 2015

Informatiebeveiliging is complex, kost geld en conflicteert vaak met gebruiksgemak. Toch is het noodzakelijk om de beschikbaarheid, juistheid en vertrouwelijkheid van bedrijfsinformatie goed te regelen. ‘Wij zorgen voor balans tussen informatiebeveiliging en business’, aldus Bart van der Kallen, eigenaar.

Lees verder
Thumbnail

Van de Griendt Beveiligingen: Een hot item

Nov-Dec 2015

Technische innovaties, wijzigingen in de wet- en regelgeving en veranderingen in de bouwwereld. Deze ontwikkelingen hebben vaak de nodige consequenties voor de (brand)beveiliging van organisaties. Van de Griendt Beveiligingen uit Drunen anticipeert hier al 37 jaar tijdig op. Zo blijven ze dieven én concurrenten een stap voor.

Lees verder
Thumbnail

RJ Networks: Het kwartje viel

Sept-Okt 2017

Toen hij met de hond ging wandelen en na een paar honderd meter besefte dat hij een lege hondenriem vasthield, wist Roel Jansen dat er iets drastisch moest veranderen. Hij besloot zijn bedrijf compleet anders aan te sturen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven