Thumbnail

Ondernemen met visie: Bertie van Rooij

Mei-Juni 2012

Een eigen bedrijfs-cao, smileys, tevreden Poolse medewerkers die niet voor overlast zorgen… De unieke visie van Bertie van Rooij zorgt voor een bijzonder gezond bedrijf.

Lees verder
Thumbnail

Van Lijssel en WVL Grondstoffen: Verbreding zorgt voor continuïteit

Mei-Juni 2012

Wat tijdens de Watersnoodramp in 1953 door Nico sr. begint met één oude legertruck, is onder leiding van zijn zoons André en Nico uitgegroeid tot een florerend bedrijf met ruim 40 werknemers en een flinke transportvloot. Ook het dienstenpakket van Van Lijssel is door de jaren heen sterk uitgebreid: zij is inmiddels een fullservice partner in transport en aanneming in de Grond-, Water-, en Wegenbouw en de Burgerlijke en Utiliteitsbouw.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in business: Andriette Dobbelsteen

Nov-Dec 2012

Universiteiten besteden te weinig aandacht aan de kansen en uitdagingen van het MKB, vindt Andriette Dobbelsteen, directeur-eigenaar DRT Gietvloeren. Als het aan haar ligt, komt er bovendien weer meer waardering voor het ambacht.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Biljana Franjic-Knezevic

Nov-Dec 2014

Toen ze op haar 21ste naar Nederland kwam, vroeg de medewerkster van het arbeidsbureau wat ze wilde worden. ‘Directeur van een bedrijf’ was het antwoord. Biljana Franjic-Knezevic hield zich aan de belofte die ze zichzelf toen deed.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Marc Hoedemakers

Juli-Aug 2015

‘Goed ondernemerschap vraagt om visie, flexibiliteit en samenwerking. Voorbereid zijn op wat de klant van morgen vraagt. Naadloos aansluiten bij de verwachting’, stelt zijn website. Maar hoe breng je dit in de praktijk? En hoe ver reikt de samenwerking? We vroegen het Marc Hoedemakers: de derde generatie in het familiebedrijf Hoedemakers. Daarnaast is hij voorzitter van de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging afdeling ’s-Hertogenbosch. Bovendien was hij vijftien jaar lang voorzitter van het Rosmalens Ondernemers Contact.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven