Drie jaar geleden troffen ze elkaar tijdens een event: CuHaBo deed de catering, Fevents zorgde voor het bedienend personeel. De klik was er meteen en de twee besloten hun krachten te bundelen. Het resultaat is topkwaliteit met bevlogenheid.
Drie jaar geleden troffen ze elkaar tijdens een event: CuHaBo deed de catering, Fevents zorgde voor het bedienend personeel. De klik was er meteen en de twee besloten hun krachten te bundelen. Het resultaat is topkwaliteit met bevlogenheid.
Twins bedrijfscatering verzorgt sinds vier voetbalseizoenen de catering van de businessclub van FC Den Bosch in BrainWash stadion De Vliert. De voetbalclub en cateraar hebben een goede match met elkaar gevonden. ‘Ondernemen is net als topsport: je moet kort op de bal spelen, kunnen omgaan met tegenslagen en bovenal doorzetten’, aldus Peter Traa, directeur van Twins.
‘Gepassioneerd en geduldig gedreven’, antwoordt Noud van den Boer op de vraag hoe hij zichzelf ziet. ‘Gedreven om dingen te veranderen, gepassioneerd om die ambitie waar te maken, met het besef dat het tempo van de natuur haar eigen dynamiek heeft.‘
Appèl groeit als kool, wordt gewaardeerd door medewerkers én klanten en is volgens het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep al jarenlang vice-kampioen onder de bedrijfscateraars. Een uitgekiende strategie? Een doordacht concept? Wat maakt deze Brabantse ‘cateraar met accent’ zo succesvol?
Zijn bedrijfsstrategie is gebaseerd op geluksschilderijen, het personeel noemt hij ‘samenwerkers’ en zijn lijflied is Borsato’s ‘Als er nooit meer een morgen zou zijn’. ‘Je mag me alles vragen. Ik schaam me nergens voor.’