Thema: Hosting

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Ctac: terecht thuis in de ICT-top

Sept-Okt 2012

Een prachtig nieuw pand en twintig jaar van gezonde groei zijn redenen genoeg om onnodige bescheidenheid te laten varen en gezonde ambities te koesteren.

Lees verder
Thumbnail

Kasteel Maurick: We kunnen goed lol maken

Mei-Juni 2022

De energie giert door de gangen van Kasteel Maurick. Na twee jaar gassen, afremmen en weer gassen, hebben de medewerkers en de gasten van het kasteel gruwelijk veel zin om een feestje te bouwen. Niek van Lieverloo: ‘Ik ben trots op hoe we de crisis zijn doorgekomen.’

Lees verder
Thumbnail

CompX faciliteert 'Het nieuwe werken'

April 2011

CompX ontzorgt en zorgt ervoor dat u met uw bedrijf aan het werk kunt blijven. Het is hun doelstelling het werken voor u en uw medewerkers efficiënter en gemakkelijker te maken. bij veel bedrijven wordt de automatisering als vanzelfsprekend ervaren, zonder te kijken naar het rendement ervan.

Lees verder
Thumbnail

Comitt: Onderaan de streep moet het kloppen

Juli-Aug 2011

“Prachtig”, vindt Thorwald van de Ven. “Die websites met spectaculaire intro’s, blogs en flasheffecten. Maar wel jammer van de inzet en de investering, als ze niets bijdragen aan het realiseren van je bedrijfsdoelen.”

Lees verder
Thumbnail

Bonheur Horeca Groep: Kweek je eigen geluk

Mei-Juni 2022

Bij Bonheur Horeca Groep (BHG) kom je in één grote familie terecht. Met maar liefst tien werklocaties om uit te kiezen. ‘Mensen met ambities kunnen bij ons doorgroeien’, zegt Tim Wijdemans (36). ‘Ik begon hier zelf als stagiair’, reageert Nicky Foesenek (33). ‘Nu ben ik commercieel directeur en mede-eigenaar.’ Ook drie medewerkers schuiven aan tafel. Zij kunnen zich geen betere werkgever voorstellen, zeggen ze zelf.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven