Thema: Transport

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: Mobiliteit en Transport

Maart-April 2009

Het lijkt wel alsof er constant gewerkt wordt aan de A2, schetst gespreksleider Kees Rennen het heersende beeld. Het ene stuk is af en het volgende is aan de beurt. Maar zijn de investeringen afdoende om meer files in de toekomst tegen te gaan? Hoe ga je als bedrijf om met de ‘ellende’ van de werkzaamheden? Kortom: hoe is het gesteld met de mobiliteit rondom ’s-Hertogenbosch? Deelnemers van het BOB Debat spraken over mogelijke oplossingen en de situatie nu.

Lees verder
Thumbnail

René Holweg Transport: Uw vervoer is ons vak

Maart-April 2009

Als kleine jongen van 11 maakte hij een tekening van een vrachtwagen. Belettering op de vrachtwagen: ‘René Holweg Transport’. Onderschrift bij de tekening: één van de dertig vrachtwagens in 2000. Wat toen een stoutmoedige voorspelling leek, bleek bij aanvang van het nieuwe millennium bewaarheid. Meer zelfs. Anno 2009 – exact 25 jaar nadat René het bedrijf opstartte - telt het bedrijf 50 vrachtwagens en 125 medewerkers en is het uitgegroeid tot een logistieke duizendpoot.

Lees verder
Thumbnail

Vrouw in Business: Marieke van Druten

April 2010

Het verkoopcontract was amper getekend toen de crisis uitbrak. Niettemin koesterde de nieuwe eigenaar hooggespannen verwachtingen. Marieke van Druten liet zich echter niet verleiden tot dumpprijzen.

Lees verder
Thumbnail

Van Alebeek: Vervoer van A tot Z

Sept-Okt 2011

Milieuvriendelijk ondernemen is een term die vandaag de dag bij vrijwel iedere organisatie opduikt. Taxibedrijf van Alebeek uit ’s-Hertogenbosch heeft hier middels een volledig elektrisch aangedreven taxi een nieuwe dimensie aan toegevoegd.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven