Thema: ICT & Telecommunicatie

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Van Wijk Telecom: Zien en voelen hoe telecom werkt

Maart-April 2009

Van Wijk Telecom legt vanaf 3 maart nog meer de focus op de zakelijke markt. Deze verandering van invalshoek is geleidelijk gegaan, maar neemt een vlucht met de opening van het Belevingscentrum in Veghel. Directeur Norbert van Wijk: 'Van Wijk Telecom biedt totaaloplossingen voor data- en telecomsystemen van bedrijven. Onze service heeft op de zakelijke markt veel toegevoegde waarde.'

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2009: ICT & Telecommunicatie

Mei-Juni 2009

ICT- en telecom-mogelijkheden lijken onuitputtelijk. Websites als LinkedIn, Hyves en Twitter schieten als paddenstoelen uit de grond. Datastromen worden gekoppeld, videoconferences zijn bij sommige bedrijven al dagelijkse kost. En met een telefoon die alleen kan bellen, ben je tegenwoordig hopeloos ouderwets. Maar hoe gaat het met de ICT- en telecom-markt in tijden van crisis? Hoe belangrijk zijn innovaties dan? En hoe zorgen bedrijven ervoor dat klanten voor hen blijven kiezen?

Lees verder
Thumbnail

Ricoh Document Center: Lokale oplossingen van wereldklasse

Aug-Sept 2010

Ricoh Document Center ’s-Hertogenbosch (RDC) is leverancier van producten en diensten in IT en document solutions. De multifunctionele afdrukapparatuur heeft gezorgd voor de naamsbekendheid, maar ondertussen gaan de producten en diensten veel verder. De samenwerking tussen Ricoh Nederland en de lokale ondernemers van het RDC is daarbij cruciaal.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2010: ICT & Telecommunicatie

Aug-Sept 2010

Wat is Het Nieuwe Werken? Minister Jan Kees de Jager twittert tijdens het BOB Debat: 'Het Nieuwe Werken is niet meer door tijd en plaats bepaald. Ik kan werken waar ik wil.' Toch blijft het voor velen een vaag begrip. Is Het Nieuwe Werken verandermanagement, een mindset aanpassing of een kwestie van acceptatie van social media? Moeten we het top-down opleggen of juist bottom-up omhoog laten borrelen om draagvlak te krijgen. En de invoering? Rigoureus of juist gefaseerd? Vragen waar negen professionals uit de zakelijke ICT en telecommunicatiemarkt, kantoorinrichting, bedrijfsmakelaardij, flexibele kantorenmarkt en uitzendbranche over discussiëren in dit debat.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Noordoost-Brabant 2011: ICT & Telecommunicatie

Juli-Aug 2011

Veel ondernemers hebben de laatste jaren een pas op de plaats gemaakt op het gebied van ICT en telecommunicatie. Nu de economie weer aantrekt, kan en wil het MKB weer investeren. Tien ICT en telecom specialisten debatteren over trends en ontwikkelingen op ICT en telecomgebied en geven ondernemers advies over wat wel en niet te doen.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven