In het juryrapport werd Capi geroemd om de duurzame en maatschappelijke visie, maar ook het lef en daarmee gepaarde risico van Toine van de Ven passeerden de revue. De andere twee finalisten werden ook behoorlijk in het zonnetje gezet vanwege de manier waarop zij als ondernemer het verschil maken. Maar uiteindelijk kon er maar een persoon met de award naar huis gaan en dat was, tot blijdschap en verrassing van hemzelf, Toine van de Ven.
Na enkele jaren in de Koepelhal vertoefd te hebben, week het grootse ondernemersevent dit jaar uit naar het terrein van Tilburg University. Het gloednieuwe CUBE vormde een bijzonder decor voor een uitgebreid diner van gelegenheidsrestaurant Brutal Love, een samenwerkingsverband tussen de chefs Ralph Blaakenburg (La Nouvelle Auberge), Steffan Oerlemans (Cookaholics), Nik Tonglet (De Houtloods) en Hans Verhoeven (Kok Verhoeven) en sommelier Michael Daals (Dare Wines). Vervolgens kreeg het publiek in de grote collegezaal een inhoudelijke vogelvlucht langs de drie finalisten voorgeschoteld met interviews, visuele hoogstandjes en bijzondere acts. Alles uitmondend in het hoogtepunt van de avond: de uitreiking van de BOV-Trofee. Daar kon tot slot nog op geproost worden met de winnaar zelf.
BOV staat voor Beste Ondernemers Visie. De organisatie is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Zoals de naam al zegt, wordt gezocht naar de beste ondernemer. Omdat er vele soorten ondernemers, bedrijven en branches zijn, wordt dit jaarlijks getoetst binnen een bepaald thema. Het thema voor dit jaar was Making the Difference. Dit jaar werd de trofee voor de 19de uitgereikt. De jury speelde daarbij een belangrijke rol. De juryleden zijn lokale ‘captains of industry’ uit allerlei disciplines die een scherp en evenwichtig beeld vormen over de kandidaten.