Féju nieuwe hoofdsponsor Joris van Gool

Féju is hoofdsponsor geworden van de Nederlandse atleet Joris van Gool. De sprinter is druk met zijn voorbereidingen voor de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Met het tekenen van het sponsorcontract is Joris voor de komende drie jaar ‘onder de pannen’.


Wo 5 Dec 2018

Joris van Gool is een jonge en ambitieuze sprinter van 20 jaar oud, wonend op Papendal. Zijn specialiteiten zijn de 60 en 100 meter sprint en de 4 x 100 meter estafette. Sinds de EYOF (European Youth Olympic Festival) in 2013 staat Joris’ leven volledig in het teken van de Olympische Spelen die in juli 2020 plaatsvinden in Tokio.

Joris van Gool
Voor de kosten van zijn trainingen is Joris afhankelijk van sponsors en donateurs. Met extra sponsoring kan hij deelnemen aan internationale wedstrijden, die nodig zijn om zich nog verder te verbeteren. Die extra wedstrijden in het buitenland brengen ook extra reis- en verblijfkosten met zich mee. Voor Joris betekent dit contract een zekerheid voor de toekomst. 'De overeenkomst is vooral gericht op mobiliteit', vertelt een zeer enthousiaste Joris. 'Maar Albert heeft aangegeven dat hij mij ook op andere gebieden, daar waar mogelijk natuurlijk, wil steunen.' Over de inhoud van het contract laten beide heren nog niets los. 'Achter de schermen wordt hard gewerkt aan mijn mobiliteitsprobleem', zegt Joris. 'Na mijn trainingsstage in Turkije zullen jullie zien wat de oplossing is, maar ik kan jullie vertellen dat ik niet kan wachten tot het zover is!'

Trouwe sponsor
Féju is al jarenlang een trouwe sponsor van Joris’ sportcarrière. Dit hoofdsponsorschap is de volgende stap. 'We zijn blij dat we Joris kunnen helpen op zijn weg naar Tokio', vertelt Albert Jakobsen, directeur van Féju. Féju is gespecialiseerd in automatisering en telecommunicatie. Persoonlijk contact en betrokkenheid met de klant zijn belangrijk in de oplossingen van Féju. Op basis van die persoonlijke betrokkenheid en passie voor de zaak hebben Joris en Albert elkaar gevonden. 'Mijn passie is atletiek, mijn doel de Olympische Spelen in Tokio. Ik ben super blij dat Albert en heel zijn team achter mij zijn gaan staan', zegt Joris.

Meer over Joris van Gool leest u op www.jorisvangool.nl.

< Alle nieuwsberichten