Hendrik van Maurick op 10e plaats IENS top 2018

Het á la carte restaurant Hendrik van Maurick, van Kasteel Maurick in Vught, is verkozen tot nummer 10 van Nederland in de IENS top 2018. Dankzij recensies van bezoekers heeft het restaurant de top gehaald van deze culinaire publieksprijs.


Vr 8 Dec 2017

‘Laat je overdonderen in een verbluffend kasteel, compleet met ophaalbrug, torens en rood-witte luiken. De stijlvolle inrichting, met een moderne knipoog, past uitstekend bij de indrukwekkende kaar’, aldus de recensies.

IENS top 2018
De lijst met de duizend best beoordeelde restaurants van Nederland komt jaarlijks tot stand op basis van recensies op IENS die door duizenden gasten geschreven zijn. De IENS TOP onderscheidt zich van andere ranglijsten, zoals die van Michelin, Gault Millau en Lekker, doordat de lijst tot stand komt op basis van waarderingen van gasten. ‘Onafhankelijke recensies op IENS zijn geschreven door gasten die daadwerkelijk in het restaurant zijn geweest. Daarmee is dit de enige echt culinaire publieksprijs van Nederland’, aldus het bedrijf dat onder de vlag van TripAdvisor valt.

Award
Het restaurantcijfer komt tot stand door een beoordeling van de gast van het eten (50%), het decor (25%) en de service (25%). Naast de landelijke top 10 reikt IENS ook awards uit aan het best beoordeelde restaurant per provincie. Daarnaast is er een Top 10 van restaurants met de meeste recensies.

< Alle nieuwsberichten