Kerst Muziekgala in de Brabanthallen: adopteer een schoolklas

Op 19 december vindt het jaarlijkse Kerst Muziekgala van de stichting Méér Muziek in de Klas plaats. Deze keer komt dit muzikale feest naar de Brabanthallen in Den Bosch. Een spetterend programma met jong talent, Guus Meeuwis en Ilse deLange én de Grootste Schoolband van Nederland. Zij treden op voor 5.000 bezoekers, waaronder veel Brabantse schoolklassen en hun leerkrachten, en erevoorzitter Koningin Máxima.


Wo 7 Nov 2018

Stichting Méér Muziek in de Klas wil graag zoveel mogelijk Brabantse kinderen de magie van muziek laten meebeleven, jouw steun is daarbij zeer welkom. Voor 2.000 euro ‘adopteert’ jouw organisatie één schoolklas. Dankzij jouw steun krijgt deze klas mooie plaatsen om het feest live mee te beleven, een onvergetelijke middag en een goodiebag na afloop. Meer klassen steunen mag uiteraard ook. In ruil daarvoor krijg je een aantal persoonlijke toegangskaarten voor Het Kerst Muziekgala, een speciaal welkom in de lobby voor genodigden, toegang tot de borrel na afloop en indien gewenst naamsvermelding op het sponsorbord en de website.

Stichting Méér Muziek in de Klas streeft naar structureel muziekonderwijs voor alle 1,6 miljoen kinderen in het basisonderwijs in Nederland. Muziek zorgt voor een positieve sfeer in de klas, bevordert de creativiteit en cognitieve ontwikkeling van kinderen, leert hen naar elkaar luisteren en samenwerken en biedt heel veel plezier. Muziek haalt het meeste uit het kind.

Adopteer een klas en beleef het mee. Je kunt je aanmelden bij Sofie Bienert (sbienert@meermuziekindeklas.nl, 06-14149014). Bekijk hier een sfeerimpressie van vorig jaar.

De opnames van Het Kerst Muziekgala worden op 26 december uitgezonden op NPO1.

< Alle nieuwsberichten