BOB Zomerborrel bij Kasteel Maurick in Vught Wo 3 Juli 2024

Page thumbnail
Aantal bezoekers: 500 bezoekers
Locatie: Kasteel Maurick, Vught

Dat was 'm dan, de BOB Zomerborrel van 2024! Niet zo zomers als normaal, maar ondanks een klein slotbuitje mochten we toch nog genieten van een lekker zonnestraaltje. We hebben vol ingezet op kennis, inspiratie en beleving.

We leerden tijdens de BOB Masterclass van cryptoveteraan Walter Stolk (van Six Capital) over de do's & don'ts van cryptocurrency. Geen charlatan-gezever vanuit Bali maar serieuze antwoorden op jullie prangende vragen. En natuurlijk de inspirerende BOB Talkshow. Daar was niemand minder dan Ton van Veen, CEO van Jumbo Supermarkten, te gast. Het was muisstil in de prachtige serre.

Qua genieten en beleving zat het bij Kasteel Maurick in Vught wel weer goed. Naast het indrukwekkende aanzicht van het kasteel ervaarden we gastvrijheid en hapjes van hoog niveau. Met als kers op de taart zowel een uniek optreden door symfonieorkest Brabant Sinfonia als een spetterende show van The Great Guys tijdens BOB Soul.


Bekijk hier onder de foto's! Kan je nog even mee nagenieten (of zien wat je gemist hebt). Mocht je (een van) de foto's in HD willen ontvangen, stuur dan vooral even een mailtje naar lenny@regio-business.nl

Met dank aan onze gezellige en loyale partners: Kasteel Maurick, Snijders Advocaten, Louwman Mercedes-Benz, Taxperience, Klimax, Link-it, Handelsbanken en Qube Event Supplies

Foto's door Camiel Donders van RAWCAT Media.

Meld je alvast aan voor BOB Back to Business bij Auberge du Bonheur in Tilburg op 26 augustus