BOB Webinar van Paul de Vries Do 11 Juni 2020

Page thumbnail

Slinks met LinkedIn

Datum Donderdag 11 Juni

Waar Online

Adres Waar je maar wilt


Programma
16.00 uur - 17.00 uur
BOB Webinar: 'Slinks met LinkedIn' van Paul de Vries

Op 11 juni stond de BOB Borrel bij de grootste showroom in Europa van Autobedrijf Van Mossel in Breda gepland. Vanwege de bekende reden gaat deze openingsborrel in het compleet verbouwde pand helaas niet door. Naast dat we alvast kunnen verklappen dat we de BOB Borrel doorschuiven naar het najaar, hebben we topspreker Paul de Vries weten te strikken om op 11 juni vanaf 16.00 uur een BOB Webinar, waarin effectief gebruik maken van LinkedIn centraal staat, te verzorgen.

Hoe haal ik meer uit LinkedIn?
LinkedIn is allang geen verzamelbak meer van digitale cv's maar is de leadgenerator voor kleine en grotere bedrijven. Immers staat het iedereen vrij om kennis te delen op dit platform, om connecties te verzamelen en te laten zien, waarom jij als werknemer, ondernemer of bedrijf een professional bent. Hoe kun je een relevant netwerk opbouwen en van daaruit je onderneming of je klantenkring uitbreiden? In dit webinar neemt Paul de Vries je mee in zijn wijze waarop LinkedIn voor zijn onderneming werkt en waarom grote partijen zoals Marktplaats, 2dehands.be en eBay graag willen dat Paul hun merk uitdraagt op dit platform.

Over Paul
Paul de Vries, oprichter van onder andere Nieuweautokopen.nl (verkocht aan eBay) en de #DCDW, is met meer dan 20 jaar ervaring inmiddels uitgegroeid tot een autoriteit in de online automotive. Als key-automotive spokesperson en ambassadeur van Marktplaats.nl, 2dehands.be en als oprichter van #DCDW heeft Paul een missie: de online automotive beter maken. Dat doet hij door het schrijven van tientallen artikelen per jaar, het maken van vele instructievideo's en met een wekelijkse podcast met interessante gasten. Zijn artikelen zijn inmiddels gebundeld tot de boeken Lead The Way en Follow-Up.

 


Dit BOB Event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Terug naar boven

Wie komen er nog meer?

BOB Meetingpoint

Elkaar gericht ontmoeten?
Lees verder

Jacko ter Beek
Regio Business

Marionne Ruijs
MR-ProjectManagement

Stijn van Roij
Renova Group

Yvette ten Brink
Quiet Community

Huub Mutsaers
AQUALEX

Anne-Marie van Gool
RAET & DAET

Ilse van den Anker
Communicatie Team

Marlouk Ort
BMD Advies

Vanya van Anholt
Triple T Community

Georges Ooms
Ooms For Taks

Magda van der Kleij
Tucana

Gerard Furnée
Feel It 2gether

José van Eekelen
Bedrijfs Massage Abonnement

Jules van Hoef
Spectatio

Tim Hoogerwaard
Claire Automotive Support

Daniël van den Hoek
International Car Lease Holding

Jan Witkamp
De Gordiaanse Knoop

Miranda Wisse
Heborg

Patrick Heebing
Heborg - de bouwsteen voor verkoop