Thema: Meeting management & horeca

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Eeterij De Dungense Brug: Drive zonder de rem erop

Mei-Juni 2015

Een schoon toilet duidt op een schone keuken. Verse bloemen op een verse keuken. Pure aandacht voor de gast op een pure keuken. Vers, schoon en puur, de fundamenten van een goede horecazaak.

Lees verder
Thumbnail

Côte Bar Bistro / Bossche Locals: We draaien het graag om

Nov-Dec 2019

Bij Côte Bar Bistro in de Korte Putstraat vertoef je in Franse sferen. En bij Bossche Locals vind je nog veel meer. ‘Vergaderen kan veel leuker’, zeggen Roel Immens en Roel Huesmann (beide 41). ‘Combineer die met de Bossche schatten die de stad rijk is en geniet zo van cultuur en cuisine.’

Lees verder
Thumbnail

Fletcher Hotel 's-Hertogenbosch-Rosmalen: De rek is er nog lang niet uit

Juli-Aug 2015

Chris Luken zette in de jaren negentig met de introductie van zijn Hotelbon de hotelwereld op zijn kop. Vervolgens stond de Tilburgse ondernemer aan de wieg van Fletcher Hotels, waar hij zich bij de oprichting zeventien jaar geleden heeft toegelegd op de expansie van de hotelgroep. Met succes: Fletcher is de snelst groeiende hotelketen van Nederland. De teller staat momenteel op 67 hotels, waaronder de recentelijke toevoeging van het Fletcher Hotel ‘s-Hertogenbosch-Rosmalen.

Lees verder
Thumbnail

Guldenberg: Open je ogen

Sept-Okt 2015

‘Guldenberg heeft de perfecte cocktail om gasten te bedienen, dus waarom zou je die enkel overdag en tijdens de week serveren?’ De vraag is retorisch, want van meet af aan koos Jan Witmer resoluut voor de verbreding.

Lees verder
Thumbnail

Jan van Besouw: In het hart van Goirle

Sept-Okt 2015

Bij Cultureel Centrum Jan van Besouw kunt u terecht voor theater en horeca, maar daarnaast is het een uitstekende locatie voor een zakelijke bijeenkomst, symposium, evenement, beurs of feest. ‘Een bijeenkomst verzorgen wij graag geheel op maat; of het nu gaat om een vergadering met acht personen of een bedrijfsfeest voor 600 gasten’, aldus horeca- en salesmanager Camille Seebregts.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven