Thema: Loopbaanbegeleiding

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Cardan: Creativiteit kent geen 'slechte' tijd

Jan-Feb 2010

'We hebben een bizar jaar achter de rug', aldus Joost Eijkens, algemeen directeur van Cardan. 'Begin 2009 werden we voor de tweede achtereenvolgende keer verkozen tot best Managed Company en nog geen drie maanden geleden wonnen we de BOVtrofee. Alsof dat nog niet genoeg was kregen we begin januari ook nog eens de BORTprijs 2010 overhandigd. Fantastisch natuurlijk al die erkenning, maar het is geen reden om rustig achterover te leunen.'

Lees verder
Thumbnail

eM2 - Personeel & Organisatie: Hulp bij ontslag

Mei-Juni 2013

‘Binnen een negatieve situatie het beste voor iedereen organiseren en het correct laten verlopen. Dat is wat wij doen.’ Rinus van Empel (62), directeur van personeel- en organisatiebureau eM2 begeleidt op het moment vooral ontslagprocedures. niet alleen moeilijk voor degene die ontslagen wordt. ‘Het doet werkgevers ook veel, menselijkerwijs’, benadrukt hij.

Lees verder
Thumbnail

Floreer.nu: Weer eigenaar worden

Jan-Feb 2016

Resultaatgericht, mensgericht en ontwikkelingsgericht; een veelzijdige en bijzondere aanpak die zorgt dat mensen zich gehoord, gesteund en gestuurd weten. Een aanpak die ertoe leidt dat medewerkers weer grip krijgen op hun talenten, professioneel gelukkiger zijn en duurzamer inzetbaar zijn.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven