Thema: Detachering

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

CoachIT: Klikfactor van essentieel belang

Mei-Juni 2009

Personeelsmanagement, werving en selectie, detachering en interim-management in ICT. CoachIT vult het complete plaatje voor uw organisatie in. Een landelijk samenwerkingsverband van zes specialisten met elkaar aanvullende expertisegebieden. Ted van de Ven richt zich daarbij op Noord-Brabant.

Lees verder
Thumbnail

T&S Flexwerk: Kwaliteit door aandacht

Mei-Juni 2015

Arbeidsmigranten zijn van groot belang voor de Nederlandse economie. Vaak doen zij werkzaamheden die de Nederlanders niet willen doen of waar steeds minder Nederlanders voor te vinden zijn. De vergrijzing dwingt bedrijven vaker over de grens te kijken. Waar voorheen veel krachten uit Oost-Europa kwamen, kijkt T&S Flexwerk uit Waalwijk steeds meer in landen waar de werkloosheid hoog is. Niet vreemd dus dat er steeds meer flexwerkers uit de zuidelijke EU-lidstaten komen. T&S heeft inmiddels al zo’n 200 Spaanse krachten aan het werk binnen de branches voeding, logistiek, industrie en zorg.

Lees verder
Thumbnail

Weener XL: Kijken naar wat kan (en niet kan)

Maart-April 2017

‘Als werkgever kun je veel betekenen voor de kwetsbaren in onze samenleving. Werk brengt immers structuur, eigenwaarde, trots en ontmoetingen in iemands leven. Mede daardoor zorgt het voor een betere gezondheid. Daarom moet iedereen de kans krijgen deel te nemen aan het arbeidsproces.’

Lees verder
Thumbnail

Werf: Juiste interactie leidt tot resultaat

Dec 2010-Jan 2011

Niet alleen een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat maar ook de juiste klik tussen opdrachtgever en dienstverlener. Mark Damman van Werf vond de business controller waar Sabine Hulsman van The Cookie Company naar op zoek was. Een succesvolle plaatsing dankzij een persoonlijke benadering.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven