Thema: Business Intelligence

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Aorta Business Intelligence: Grasduinen door data

Juli-Augustus 2014

Voor veel bedrijven lijkt big Data (het verkrijgen van nieuwe en/of andere inzichten door het analyseren van grote hoeveelheden en vaak complexe data) een ver-van-mijn-bed-show. Volgens leander van Dongen, mededirecteur van Aorta business Intelligence is dat zeker niet het geval. ‘Hiermee haal je optimaal rendement uit je organisatie en biedt het een efficiënter inzicht in bedrijfsprocessen en klantgegevens. Met big Data heb je goud in handen.’

Lees verder
Thumbnail

MeetMatch: Hoe mooi wil je het hebben?

Mei-Juni 2016

De wereld is klaar voor MeetMatch. Mensen en bedrijven zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners en naar innovatie. De middelen om zelf je netwerk uit te breiden zijn vaak beperkt. Een tool die mensen in je nabijheid aan jou koppelt, zónder dat je ze al kent, is dan onmisbaar.

Lees verder
Thumbnail

Gemeente Waalwijk: Inzicht in economische kansen

Mei-Juni 2016

Hoe interessant is de gemeente Waalwijk als vestigingsplaats voor ondernemers? Die vraag stelde de gemeente Waalwijk zichzelf. Met de ambitie een economische vitale schakel in Midden-Brabant te zijn, heb je namelijk voldoende bedrijvigheid, handel en werkgelegenheid nodig.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven