Thumbnail

LinQuake: Vertaalplatform op maat

Maart-April 2015

LinQuake staat voor taal en technologie. Dave van den Akker is vertaalspecialist en biedt een geautomatiseerd translation platform in combinatie met een groot netwerk van professionele vertalers. Internationaal opererende bedrijven beschikken snel over kwalitatief hoogwaardige vertalingen; of het nu gaat om een contract, mailing, algemene tekst of webtekst.

Lees verder
Thumbnail

Language Institute Regina Coeli: Voor het leren van een taal ga je naar de Nonnen

Jan-Feb 2016

Al meer dan vijftig jaar is Regina Coeli een begrip als het gaat om het leren van een vreemde taal. Het taleninstituut komt voort uit een internationale kloosterorde, maar staat vooral bekend om de goede resultaten die cursisten boeken. Niet voor niets is Language Institute Regina Coeli voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland.

Lees verder
Thumbnail

ILC International Language Centre: Net een familie

Mei-Juni 2016

De mooiste uitdrukking in het Frans vindt zij: ‘C’est le ton qui fait la musique’. Het betekent zoiets als: ‘De manier waarop je iets zegt, is net zo belangrijk als hetgeen gezegd wordt’. Het illustreert taleninstituut ILC te Waalwijk, waarover Anja Scheutjens (46) sinds vorig jaar de scepter zwaait.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven