Thema: Ontwerpfase

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Online Academie: Het doorbreken van de zesjes-cultuur

Jan-Febr 2017

‘Ik ben gek op merken en organisaties die de wereld willen veranderen. Aanvankelijk worden ze genegeerd en geridiculiseerd. Maar omdat ze rotsvast geloven in wat ze doen, gaan ze onverdroten door. Zonder uitzondering blijken het uiteindelijk winnaars te zijn.’

Lees verder
Thumbnail

Raros Bouw: Zo simpel is het

Juli-Aug 2017

Een bijzonder bouwproject. Zonder projectontwikkelaars. Met zelfbouwers en samenbouwers. Op een toplocatie tussen groen en water. Aan de Jan Sluytersstraat ontwikkelt gemeente ‘s-Hertogenbosch een unieke woonbuurt waar aankomende bewoners vrij spel krijgen. Raros Bouw zorgt dat woondromen uitkomen.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Piet Hein Eek

Sept-Okt 2019

‘Je kunt beter een sterk schip bouwen dan enkel uitvaren als de weersvoorspellingen goed zijn. Ik geloof niet dat ik in staat ben de markt te doorgronden of de toekomst te voorspellen. Maar ik kan wél het toeval een handje helpen door een omgeving te creëren waarin iedereen gedijt.’

Lees verder
Thumbnail

Urban Jazz: Creatief binnen de lijntjes

Juli-Aug 2016

Improviseren en de randjes opzoeken. Verrassend uit de hoek komen. Dat is niet alleen de muziekstroming jazz, dat is ook Urban Jazz-Stedenbouw & Landschap. Sinds kort zetelt dit frisse ontwerpbureau in de schitterende Leerfabriek KVL in Oisterwijk.

Lees verder
Thumbnail

Ondernemen met Visie: Rex Nuijten & Erwin Meeuwesen

Maart-April 2018

‘Probeer Hoogerhuis & Smit maar eens in het Duits te zeggen’, zegt Rex Nuijten (49). ‘Dat valt nog niet mee.’ Zijn Belgische kompaan Erwin Meeuwesen (38) is het met hem eens: de naam Ayano past perfect bij hun internationale bedrijf.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven