< Terug naar alle leden

Advies en Audit Branche: Zakelijke dienstverlening, Overig zakelijke dienstverlening

Bedrijfsomschrijving

Na ruime ervaring te hebben opgedaan in het opzetten, beheren en beoordelen van systemen voor kwaliteitsborging en informatiebeveiliging, bied ik mijn kennis aan op freelance basis.

Ik kan u helpen bij het inrichten van managementsystemen voor kwaliteit en informatiebeveiliging (conform de normen ISO 9001 / HKZ en ISO 27001 / NEN 7510). Ik kan proef-audits uitvoeren om u te helpen bepalen hoe het staat met uw systemen. Ik kan uw interne audits voor mijn rekening nemen of namens u audits uitvoeren bij uw leveranciers. En ik kan u helpen, de betreffende systemen gereed te maken voor certificering.
Dit voor zo'n beetje alle branches: Industrie, handel, dienstverlening, IT, gezondheidszorg.

Mijn aanpak is erop gericht, allereerst uw bedrijf en zijn noden te doorgronden. Pas als ik begrijp waar het wringt en waar u naar toe wil, kan ik in actie komen met gerichte adviezen. Uw systemen en processen zullen beter worden en desgewenst zorg ik ervoor dat deze voldoen aan de eisen van de betreffende normen. Het inhoudelijke werk doet u bij voorkeur zelf, zodat de nodige kennis in het bedrijf wordt opgebouwd.

Integriteit is mijn belangrijkste kenmerk.

Adviezen waar u wat aan heeft - vanuit ervaring, empathie en creativiteit

Trefwoorden: ISO 27001, ISO 9001, NEN 7510, HKZ.
Consultancy, procesverbetering, audit, training, interim functies, certificatie-begeleiding


Contactgegevens
Rietbeemdenborch 23
5241 LG Rosmalen
T: 06-5396 6796
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2018
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -