< Terug naar alle leden

Bert van der Donk

Directeur bij Van der Donk Group

Stuur contactverzoek LinkedIn

Van der Donk Group Branche: Bedrijfshuisvesting, Beveiliging

Bedrijfsomschrijving

Van der Donk Security Group is een hecht familiebedrijf en al ruim 30 jaar een vertrouwde naam. In het jaar van oprichten werd de eerste bedrijfsovername gerealiseerd door Van der Donk. De verdere uitbreiding van het bedrijf voltrok zich in de jaren die volgden in sneltreinvaart; in totaal werden circa 15 bedrijfsovernames gerealiseerd welke nu allemaal onderdeel zijn van de Van der Donk Security Group.

Wij combineren onze ervaring en kennis met techniek om zo uw veiligheid te kunnen waarborgen.Van der Donk Security Group is expert op het gebied van internet & telefonie, inbraak- & brandmeldinstallaties, camera- & toeganscontrole

Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde medewerkers, korte levertijden en nimmer aflatend enthousiasme realiseert deVan der Donk Security Group ook voor uw beveiligingsprobleem de beste oplossing. Wij zijn gecertificeerd voor alle disciplines; daarmee weet u zeker dat u kwaliteitsoplossingen in huis haalt. Wij zijn dan ook trots om diverse gerenommeerde bedrijven tot onze tevreden klanten te mogen rekenen.


Contactgegevens
Hofkesweg 13
5249 JW Rosmalen
T: 0735222215
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1986
Vestigingen: 2
Jaaromzet: -