Van der Donk Security Group: Wij garanderen kwaliteit voor jouw veiligheid

Een nieuwe naam, logo en huisstijl in combinatie met een tomeloze ambitie, maar met de diepgewortelde basis van jarenlange ervaring in de business. Zelfs na bijna 40 jaar blijft de Van der Donk Security Group zichzelf vernieuwen en op zoek naar nieuwe uitdagingen. Te starten met een bewakingsdienst voor het bieden van nóg meer veiligheid.


Uitgave: Mei-Juni 2022
Thema’s: Veiligheid Zakelijke dienstverlening Adviesbureau

Aan het einde van het jaar draagt Sjef van der Donk (64) het stokje over aan zijn zoon Bert (26). ‘Hoe mooi is het als je veertig jaar ergens aan hebt gebouwd en je zoon het dan niet alleen gaat voortzetten, maar ook nog eens gaat uitbreiden,’ aldus een trotse Sjef. ‘Dit sluit aan bij de trend van ontwikkeling en vernieuwing die we ook in het beveiligingsvak zien. Deze branche staat nooit stil.’ ‘Dat vind ik juist boeiend,’ reageert Bert. ‘Innovatieve technieken zijn de toekomst. Zo kunnen we beveiligingstechnieken eenvoudiger met elkaar integreren, omdat deze communiceren via een Cloud-Platform. Een ander voordeel hiervan is dat de data altijd beschikbaar is en dat de opslag van data ook veilig gebeurd. Tegelijkertijd geeft dit de mogelijkheid om deze systemen op afstand te managen en te besturen wat zorgt voor meer flexibiliteit voor zowel ons als de klant.’

Veiligheid

De Van der Donk Security Group mag zich na 37 jaar met recht specialist noemen op het gebied van alarm-, camera- en brandbeveiligingssystemen, toegangscontrole en telefonie. Het heeft als missie om een veilige woon- en werkomgeving te creëren voor iedereen door het leveren van kwaliteit. De nieuwe surveillancedienst die het bedrijf recentelijk op heeft gezet sluit hier naadloos op aan.

Surveillance

‘Een bewakingsdienst leveren naast de elektronische beveiliging maakt dat je het complete spectrum aan beveiliging kunt aanbieden en dus ook veel proactiever kunt handelen,’ zegt Bert. ‘Te denken valt aan alarmopvolging door mobiele surveillanten in geval van calamiteiten, maar ook aan het inzetten van beveiligingsmedewerkers tij-dens evenementen of op bouwplaatsen en objectbeveiliging in de vorm van portiers- en receptiediensten, openings- en/ of sluitingsrondes.’ Met het starten van de surveillancedienst komt de Van der Donk Security Group weer een stukje dichterbij het leveren van een volledig beveiligingspakket, maar blijft er ook nog voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling in de toekomst.

Tekst: Jeanette van Haasen
Fotografie: Kees Bennema

< Alle thema's