Thema: Veiligheid

Bekijk alle thema’s >
Thumbnail

Van der Donk Security Group: Wij garanderen kwaliteit voor jouw veiligheid

Mei-Juni 2022

Een nieuwe naam, logo en huisstijl in combinatie met een tomeloze ambitie, maar met de diepgewortelde basis van jarenlange ervaring in de business. Zelfs na bijna 40 jaar blijft de Van der Donk Security Group zichzelf vernieuwen en op zoek naar nieuwe uitdagingen. Te starten met een bewakingsdienst voor het bieden van nóg meer veiligheid.

Lees verder
Thumbnail

BOB Debat Midden-Brabant 2011: Transport & Logistiek

April 2011

Het laatste kwartaal van 2010 zagen veel ondernemers in de sector transport en logistiek hun resultaten iets verbeteren. Voor 2011 verwachten de deelnemers aan dit debat dat dit herstel door zal zetten, maar dat de prijsdruk blijft. Een ander onderwerp dat deze branche bezighoudt, is veiligheid. Het nog aan te leggen bewaakte vrachtwagenparkeerterrein op Haven VII in Waalwijk heeft tot doel overnachtingen voor chauffeurs en lading veiliger te maken. Net zoals Logistics City zal dit terrein bijdragen aan het aantrekkelijker maken van de regio Midden-Brabant als hotspot voor transport en logistiek.

Lees verder
Thumbnail

Brave: Brandgevaar groot onderschat risico

Mei-Juni 2011

Een brand? Dat gaat mijn bedrijf vast niet overkomen. Dat is het grote misverstand dat Patrick van de Griendt (35) en Arco Sprengers (42), directeuren van Brave, uit de wereld proberen te helpen.

Lees verder
Thumbnail

Rola Brandbeveiliging: Voorkomen beter dan genezen

Juli-Aug 2013

‘Brand overkomt mij niet’, wordt vaak ten onrechte gedacht. Ieder jaar worden er honderden bedrijven getroffen door brand. De jaarlijkse totale schadelast aan bedrijfsbranden? tussen de 350 tot 450 miljoen euro per jaar. maar naast de schade aan bedrijf en/of het milieu kunnen ook mensenlevens gevaar lopen. Daarom is het belangrijk om de brandveiligheid van je bedrijf goed op orde te hebben. Rola Brandbeveiliging uit Drunen is expert op het gebied van brandpreventie. Naast een breed assortiment aan blusmiddelen en veiligheidsartikelen geeft zij bedrijven een deskundig advies.

Lees verder
Thumbnail

IT Support Groep: Snel peddelen om de golf te pakken

Mei-Juni 2015

Als kleine jongen was hij gefascineerd door de knopjes van zijn vaders radio. Ook zijn handelsgeest manifesteerde zich en met de verkoop van eigengemaakte gipspoppetjes, cassettebandjes en later cd’s, boekte hij aardig wat winst. Omdat zijn moeder stellig van mening was dat hij een echt vak moest leren, werd hij accountant. Maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan en na een korte carrière in de accountancy, koos Joost Merkx, directeur - eigenaar van IT Support Groep Tilburg, twintig jaar geleden uiteindelijk toch voor zijn grote liefde: de IT sector.

Lees verder
< Vorige Volgende >

Terug naar boven