< Terug naar alle leden

ACG Schilders & Totaalonderhoud Branche: Bedrijfshuisvesting, Bouw

Bedrijfsomschrijving

Vak­­kundig & betrouw­baar - ACG partner in duurzaam totaalonderhoud

WIJ ZIJN ACG
Kwalitatief goed schilderwerk en duurzaam onderhoud. Met sfeer en uitstraling. Een verzorgde indruk van jouw woning, bedrijfspand of maatschappelijk vastgoed herken je meteen. Dat is precies waar ACG voor staat. Kwaliteitsschilder- en onderhoudswerk in Tilburg en ver daarbuiten. Met ware vakkanjers. Echte professionals die garant staan voor een sterk staaltje schilderwerk. Respectvol samenwerken, afspraken nakomen, prettige communicatie en de boel weer netjes opgeruimd achterlaten als de klus is geklaard.

Al je schilder- en onderhoudswerkzaamheden worden zorgeloos uitgevoerd. Door professionele schilders- en onderhoudsmensen met passie voor hun vak.

ONZE VAKGEBIEDEN
- Schilderwerk
- Behangwerk
- Onderhoudstimmerwerk
- Stucwerk
- Professioneel binnen- en buitenschilderwerk

Binnen- of buitenschilderwerk, airless spuiten van muurverf of lakken om wanden en plafonds glad en strak op te leveren, in Tilburg en ver daarbuiten. Gevels, kozijnen, houten puien, enz. Wat je vraag ook is, we draaien er onze hand niet voor om bij ACG. Schilderwerk doen we in een keer goed. Precies zoals klanten dat van ons verwachten. De materialen en mogelijkheden zijn talrijk. Daarom beginnen we graag met het luisteren naar de wensen van onze klanten én het geven van vakkundig advies.

Professioneel binnen- en buitenschilderwerk
Een schildersklus kan tijdrovend en specialistisch zijn. Je wilt liever niet tegen tal van onvoorziene zaken aanlopen. Dan zoek je een vakschilder die zorgvuldig te werk gaat. Die jouw aanvraag serieus neemt en een opname niet afraffelt om snel meters te schrijven. Iemand die naast het schilderwerk ook gelijk let op detaillering, als onderdorpels, beglazingskit, glaslatten met een stoeltjesprofiel of juist met goed ventilerende neuslatten, om maar een paar voorbeelden te noemen. ACG is zo’n vakschilder.

Bij ACG worden we ieder dag weer blij van de grote diversiteit in ons werk. Wil je warme natuurlijke tinten voor een gezellige uitstraling of juist een stoere industriële look? Wij gebruiken de materialen en technieken die aansluiten bij jouw wensen. Schilderwerk moet daarnaast perfecte bescherming bieden aan de omstandigheden. Denk aan hygiëne, afwasbaarheid, stoot- of kras bestendigheid enz.

BINNEN SCHILDERWERK
Of we nu spuiten, rollen of met de kwast schilderen ‘t is ons om het even. En werkt een jet roller net even wat sneller en gemakkelijker? Geen probleem dan doen we dat. De ervaring leert dat iedere omgeving zo zijn eigen wensen en specifieke oplossingen kent.

BUITEN SCHILDERWERK
Onderdelen als gevels, kozijnen, aftimmering, goten, klossen, kolommen, enz. hebben buiten nogal te lijden. Of ze nu van hout, staal, kunststof, steen, etc. zijn. Weersinvloeden kunnen maar beter geen vat krijgen op de overschilderbare delen van jouw waardevolle pand. Je wilt tenslotte dat slijtage en schimmelvorming worden voorkomen. Bij buitenschilderwerk vinden we het dan ook heel normaal om al deze punten eerst goed onder de loep te nemen. We zetten ons bouwkundig inzicht graag voor je in. En waar nodig nemen we het onderhoudswerk gelijk voor je mee.

ADVIES
Jij bepaalt de sfeer en de nuance. Kleuren en samenstellingen zijn er legio. Wij adviseren je over passende producten en technieken. En als je dat wilt, kleuren we alvast een voorbeeld voor je in. Zodat je precies kunt zien wat je mag verwachten. Kom je er ondanks dat niet uit? Dan kijkt een interieur- of verfspecialist onafhankelijk met je mee. We spelen met maatwerk in op jouw specifieke situatie. ACG zorgt voor fantastisch mooie ruimten om prettig in te wonen en werken.

JE KUNT REKENEN OP DUURZAAM ONDERHOUD
Trend of traditioneel? Welke uitstraling je ook kiest, minimalistisch, industrieel, mat of glanzend. Wij werken met hedendaagse technieken om snel en goed vakwerk te leveren. Daarbij kiezen we de werkwijze en producten die het milieu zo minimaal mogelijk belasten. Bewuste keuzes van verven, primers, kwasten en logistieke efficiëntie zorgen ervoor dat we bijdragen aan een maatschappij waarin het thema duurzaam niet meer weg te denken is.

DE ZEKERHEID VAN ACG
Goed opgeleide vakmensen, die ook nog eens enthousiast en met passie voor hun vak aan de slag gaan. Een ACG-er komt zijn afspraken na, komt op tijd en ruimt de gemaakte rommel ook weer netjes op. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.


Contactgegevens
Von Suppéstraat 26
5011 EE Tilburg
T: 013-8508002
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: < €250.000