< Terug naar alle leden

Inge Dinnessen-Dassen

Manager | Accounting Compliance and Reporting bij EY Accountants LLP
Dagelijks breng ik een persoonlijk bezoek aan MKB ondernemers en sparren we over diverse bedrijfsvraagstukken waardoor ik in staat ben de ondernemers een stap vooruit te helpen. Klantgerichtheid is voor mij vanzelfsprekend en hierin doe ik geen enkele concessie; onze EY relaties staan voor mij centraal. Ik ben behulpzaam voor de ondernemer, luister met veel belangstelling naar zijn ondernemersverhaal en kan me goed inleven in zijn dagelijkse bezigheden. Wist je dat onze ACR afdeling in Eindhoven naast MKB bedrijven ook Startups en Scaleups verder helpt bij het verwezenlijken van hun ambities in binnen- en buitenland? Hiervoor bieden we zelfs een speciaal programma aan te weten EYnovation. Geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen, neem dan contact met mij op via inge.dassen@nl.ey.com of 06-21522237.

Stuur contactverzoek LinkedIn

EY Accountants LLP Branche: Zakelijke dienstverlening, Accountancy en administratie

Bedrijfsomschrijving

EY is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en advisory services. Onze 167.000 medewerkers delen dezelfde waarden, die onze mensen overal ter wereld inspireren en helpen om altijd juist te handelen, evenals onze inzet voor kwaliteit, die verankerd is in wie wij zijn en in alles wat wij doen.

EY is erop gebrand om een bijdrage te leveren aan building a better working world voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.


Contactgegevens
Prof. dr. Dorgelolaan 12
5613 AM Eindhoven
T: 088-4073561
I: Website

Business facts
Medewerkers: > 100
Oprichtingsjaar: 1983
Vestigingen: 11
Jaaromzet: -