< Terug naar alle leden

Hamers Metaalbewerking Branche: Industrie, Metaalbewerking

Bedrijfsomschrijving

Hamers Metaalbewerking uit Tilburg kent nauwelijks grenzen als het gaat om het maken van precisieonderdelen en gereedschappen. In de loop van het bestaan is veel kennis en ervaring opgebouwd in de verspaningstechniek en dit in de breedste betekenis. Bovendien zijn er grote investeringen gedaan op het gebied van moderne geavanceerde machines met uiteenlopende capaciteiten en mogelijkheden. Hoewel draaien en frezen nog altijd de hoofdmoot vormt zijn kotteren, boren, lassen, rondslijpen en vlakslijpen de laatste jaren fors toegenomen.

Elke onderneming, afhankelijk van toeleveranciers, kent het grote belang van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. Juist aan deze kerncompetenties dankt Hamers zijn uitstekende reputatie. Hamers rekent vooraanstaande nationale en internationale bedrijven tot haar klanten.

Om de kwaliteit te waarborgen beschikken wij over een eigen geconditioneerde meetkamer en de juiste controlemiddelen zoals een Mitutoyo 3D meetmachine. Van elk product dat we opleveren wordt gecontroleerd of het aan de juiste specificaties voldoet.

Alle vormen die we maken, kunnen we ook specificeren. Desgewenst leveren we uw onderdelen voorzien van een rapportage, waarin de gemeten waarden zijn vastgelegd.Ook een metalen ketting is zo sterk als zijn zwakste schakel. Daarom ziet Hamers Metaalbewerking samenwerken als een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle toekomst.

Indien gewenst, kan Hamers delen van uw project aansturen. Dit vereenvoudigt uw inkoopproces, en kunt u zich focussen op uw kern activiteiten. U heeft zodoende maar één aanspreekpunt.

Hamers: The stable factor in supply chain


Contactgegevens
Lovense kanaaldijk 147
5013 BJ Tilburg
T: 013–5436729
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1972
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -