< Terug naar alle leden

Toos Verhoeven

Operations bij Matra Beheer

Stuur contactverzoek LinkedIn

Matra Beheer Branche: Lifestyle en retail, Sport en ontspanning

Bedrijfsomschrijving

MatraBike: betrouwbare fietsleverancier sinds 1991
Sinds 1991 is Matra importeur van kwaliteitsfietsen, zoals mountainbikes, hybridefietsen/stadsfietsen, crosshybrides, moederfietsen, omafietsen, kinderfietsen, racefietsen, cruiserfietsen, BMX-fietsen, vouwfietsen en elektrische fietsen. Tienduizenden Nederlandse en Belgische klanten hebben al naar volle tevredenheid kennis gemaakt met de hoge kwaliteit van onze rijwielen en de 100% service van Matrabike.nl.

Lage prijzen door eigen import
Door een jarenlange ervaring in de rijwielbranche en rechtstreekse exclusieve contacten met vooraanstaande fabrikanten heeft MatraBike zich zeer sterk ontwikkeld in de verkoop van betaalbare kwaliteitsrijwielen aan de consument en (rijwiel)handel. Daardoor kunnen wij onze fietsen voor uitzonderlijk lage prijzen aanbieden.

Tot 60% korting door rechtstreekse levering
Ons uitgebreide assortiment heeft zijn weg gevonden naar vele rijwiel-enthousiasten. Wij zijn er van overtuigd dat ook ú de juiste fiets bij ons zult vinden. Door rechtstreekse levering van importeur naar consument kunnen wij tot 60% korting geven op onze kwaliteitsfietsen. U profiteert van onze directe inkoop bij de fabrikanten en van ons grote inkoopvolume.

Fietsen van 69 euro tot 1.799 euro
Wij bieden u een complete collectie rijwielen. De aangeboden fietsen bevinden zich in de brede prijsrange van 69 euro tot 1799 euro zodat zowel de recreatieve fietser met een beperkt budget als de professional die hoge eisen stelt, worden bediend. Elke fiets heeft de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Altijd de laatste nieuwe modellen en beste merken!
Matra is de officiële importeur van de Europese merken Cross en Ideal. Daarom heeft Matra als eerste de nieuwste modellen. Op de fietsen van MatraBike worden de beste kwaliteitscomponenten gemonteerd, o.a. van het wereldmerk Shimano.


Contactgegevens
Gompenstraat 21
5145 RM Waalwijk
T: 0416-342012
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 3
Jaaromzet: -