< Terug naar alle leden

Andrej Van Rijn

Hoofd Horeca en Verhuur bij Willem Twee Muziek en Beeldende Kunst

Stuur contactverzoek LinkedIn

Willem Twee Muziek en Beeldende Kunst Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

Willem Twee is hét platform voor muziek en beeldende kunst in ’s-Hertogenbosch: een krachtige, verrassend veelzijdige organisatie met twee prachtige, monumentale locaties: de Willem II Fabriek en de Toonzaal. Op deze locaties vind je tentoonstellingsruimten voor beeldende kunst, analoge klankstudio’s, vergaderruimtes die te huur worden aangeboden, en drie concertzalen waarin verschillende muziekgenres worden gepresenteerd. We organiseren jaarlijks zo’n 250 concerten en 20 exposities en werken met een enthousiast team van zo’n vijfentwintig medewerkers en honderd vrijwilligers.


Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn: het bieden van ruimte voor experiment en nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen. We zetten in op kwaliteit, zijn eigengereid en investeren doorlopend in goede relaties met componisten, bands, musici, kunstenaars en producenten. En de resultaten daarvan presenteren we op een van onze podia, in de kunstruimte of de spiegelzaal. We proberen alle kunst zo laagdrempelig mogelijk te presenteren en hebben een open, toegankelijke houding naar het publiek.

Onze kernfunctie van presentatie- en productieplek voor muziek en beeldende kunst bouwen we de komende jaren uit. We verankeren en verbinden de klassieke muziek-, de jazzcultuur, de popcultuur én de beeldende kunst in de cultuur van Den Bosch en voegen aan al deze activiteiten waarde, professionaliteit en ontwikkeling toe.


Voor het bedrijfsleven:

Voor het bedrijfsleven zijn we een bijzondere plek. Als je bij ons een bijeenkomst hebt dan zit je niet alleen in een bijzonder gebouw (een oude sigarenfabriek of een prachtige synagoge) maar bevind je je ook nog eens tussen de beeldende kunst. En dat geeft een geheel eigen sfeer die bovendien ook iedere paar maanden geheel anders is omdat de exposities steeds wijzigen. Daarnaast hebben we een oergezellig café en een chique foyer tot onze beschikking.

Al met al hebben we zo’n 40 flexwerkplekken, 7 vergaderkamers, 3 zalen, een foyer en een café beschikbaar. De flexplekken zijn gratis en de vergaderkamers kunnen eenvoudig online worden gereserveerd. Neem voor de huur van een of meerdere zalen even contact op met onze verhuurafdeling (verhuur@willem-twee.nl of 06-18940761).


Contactgegevens
Prins Bernhardstraat 4
5211 HE 's-Hertogenbosch
T: 073-6123422
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 1987
Vestigingen: -
Jaaromzet: -