< Terug naar alle leden

Viktor van Iersel

Partner bij MASE International

Stuur contactverzoek LinkedIn

MASE International Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

MASE - International
Uw partner voor Boardroom search & headhunting

MASE is gespecialiseerd in het vinden en selecteren van talent. Talent dat waarde toevoegt aan uw organisatie en bijdraagt aan het succes daarvan. Zowel nationaal als internationaal voor organisaties in de publieke en private sector. Wij bieden meerwaarde door ons grote netwerk, onze wereldwijde partners, door het actief benaderen van potentiële kandidaten, door onze aanpak waarbij we af durven te wijken van de gebaande paden en door onze uitgebreide ervaring in diverse branches.

MASE ondersteunt bij de search & selectie van talent. Of het nu gaat om talent voor leidinggevende posities zoals Commissarissen, directeuren en managers of talent dat waarde toevoegt aan de sales binnen uw organisatie. Wij zijn met name gespecialiseerd in kleine tot middelgrootte bedrijven en organisaties in de publieke- en private sector. Zowel nationaal als internationaal.

Onze aanpak is er op gericht om die talenten te vinden en te selecteren die waarde toevoegen aan de organisaties en bijdragen aan het succes daarvan. Wij benaderen kandidaten actief, we treden bij gebaande paden en zijn wars van de "usual suspects" als mogelijke kandidaten. Onze succesfactor bedraagt ruim 95%. Daar zijn we erg trots op.

MASE ondersteunt in de private en in de publieke markt en onderscheidt zich door haar heldere en professionele procedures. Wij richten ons met name op directie, toezichthoudende, management en commerciële posities. Posities waarbij (persoonlijk) leiderschap een belangrijke rol spelen. Onze drijfveer is te zorgen dat er een optimale aansluiting is tussen de uiteindelijk kandidaat en de opdrachtgever. Ons hele proces en onze aanpak is hierop ingericht.

MASE onderscheidt zich door bij de search & selectie voorafgaand aan elke procedure de context, het team en de opgave te vertalen naar het juiste zoekprofiel. Vooral in de huidige sterk veranderende context waarin organisaties binnen zowel de publieke- als private sector moeten functioneren, streven wij ernaar kandidaten te vinden die waarde toevoegen aan de organisatie in de zin van competenties als leiderschap en visie maar ook op het gebied van vernieuwing en digitalisering. We gaan daarbij niet uit van de "usual suspects" maar durven buiten verwachte kaders te denken en te acteren. Ook voor leden van de Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen.

Onze grote netwerk, kennis van van diverse branches en het actief benaderen van potentiele kandidaten is daarbij voor onze opdrachtgevers van grote toegevoegde waarde.

Voor onze internationale projecten werken wij samen met onze wereldwijde partners. Of het nu om de werving gaat in Duitsland of China, wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij hun wervingsvraagstukken.

Boardroom Search
De boardroom is de plek waar leiding aan deze organisaties wordt gegeven of waarin toezicht wordt gehouden. Cruciale rollen die een grote invloed hebben op de bedrijven en instellingen. Rollen met grote verantwoordelijkheden en belangen.

Het kritisch zijn op de samenstelling van deze boardroom zou dan ook vanzelfsprekend moeten zijn. Kritisch op de inhoudelijke achtergrond, ervaring en diversiteit maar ook de meer psychologische aspecten als cultuur en dynamiek. Aspecten die veelal voortkomen uit de drijfveren en competenties van de leden in de Board.

Het werven en selecteren van de leden van de Board is dan ook iets om erg serieus te nemen. Ook iets om u te laten ondersteunen door de deskundigen van MASE die hierin de klappen van de zweep kennen. Zowel in de private als in de publieke sector zoals zorg, woningcoöperaties en onderwijs. Om onze klanten hierin zo succesvol mogelijk te ondersteunen, geloven wij in de kracht van samenwerken binnen over de grenzen van de verschillende sectoren heen. Samen, vanuit meerdere gezichtsvelden kunnen we meer bereiken. Een diversiteit aan denken geeft een voller pallet van afwegingen aan de bestuurstafels.

Voor Boardroom search hebben wij Hanneke Houtzagers van Governance Search als samenwerkingspartner. Governance Search is gespecialiseerd in de search van raden van toezicht, raden van commissarissen en bestuur. Ze opereert in de publieke sector en met name in de zorg en bemiddelt zowel voor vaste als tijdelijke invullingen

Voor de Boardroom search is vanuit MASE door Robert Jan Prins uw partner. Robert Jan begeleidt organisaties in de publieke en private sector bij hun vraagstukken op het gebied van de werving van commissarissen & toezichthouders, directie en managers. Door zijn uitgebreide ervaring en expertise in diverse branches en zijn scherp oog voor wat organisaties en teams nodig hebben is hij in staat om waarde toe te voegen aan zijn klanten.

Door te gaan samen te werken kunnen we kennis uitwisselen, verschillende sectoren met elkaar verbinden en nog beter passende kandidaten vinden voor elke functie.

Headhunting
Bent u op zoek naar een hooggekwalificeerde kandidaat voor een belangrijke of moeilijk in te vullen positie binnen uw organisatie? Dan kan MASE u daarbij helpen.

Wij zoeken en benaderen van de beste kandidaten in de markt. Als u met ons samenwerkt, kunt u erop vertrouwen dat u de meest geschikte kandidaat voor de functie vindt, ongeacht of deze actief op zoek is naar een nieuwe baan of niet. Wij gebruiken zowel online als offline methoden, raadplegen databases en we benaderen potentiële kandidaten via persoonlijke contacten. Hierdoor krijgt u toegang tot een breder scala aan kandidaten die niet via traditionele wervingskanalen beschikbaar zijn.

Wij zorgen ervoor dat het proces snel en efficiënt verloopt. U hoeft niet te wachten tot kandidaten op uw vacature reageren, maar u kunt actief op zoek gaan naar de juiste persoon voor de functie. Wij richten ons proces zodanig in dat deze leidt tot een zeer persoonlijke en op maat gemaakte oplossing. Wij zorgen voor een zorgvuldige selectie en screening van kandidaten, waardoor u alleen de meest geschikte kandidaten ontmoet. Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om de beste kandidaat voor uw organisatie te vinden, dan is headhunting de ideale oplossing.

Het is ons doel om voor onze klanten die talenten te werven en te selecteren die waarde gaan toevoegen aan uw organisatie.

Internationaal
MASE International werkt nauw samen met internationale rekruteringspartners wereldwijd. Onze partners zijn verspreid over alle continenten in meer dan 50 landen. Deze samenwerking stelt ons in staat om internationale wervingsproblemen in elk land of elke regio ter wereld op te lossen en voor elke oplossing is slechts één aanspreekpunt nodig: het in Nederland gevestigde MASE International.
Maar ook als er voor uw organisatie behoefte is aan kennis en kunde van talent dat in Nederland moeilijk te vinden is, kunnen wij internationaal talent voor u werven.

Al onze internationale partners delen de missie en visie van MASE International. Naast wereldwijde kennis op het gebied van werving en selectie is ook landenspecifieke kennis cruciaal om het voor onze klanten benodigde talent te identificeren en te werven.

Alle partners zijn gerespecteerde leiders in hun eigen land en hebben een internationale focus op hun bedrijf. Bij het uitvoeren van wervingsopdrachten voldoen zij aan uniforme en wereldwijde kwaliteitsnormen. Ze zijn toegewijd om onze klanten het hoogste niveau van service te bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Contactgegevens
Prins Hendriklaan 25
5707 CJ Helmond
T: 06-16379188
I: Website

Business facts
Medewerkers: < 5
Oprichtingsjaar: 2015
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -