< Terug naar alle leden

Louis Bakker

Sales Manager bij BackOfficer

Stuur contactverzoek LinkedIn

BackOfficer Branche: Personeel & organisatie, Werving & Selectie

Bedrijfsomschrijving

Backoffice puur voor uitzenders!
We regelen alles voor je met onze 100% transparante dienstverlening, juridisch werkgeverschap, contractbeheer, uren- registratie, verloning, facturatie, debiteuren financiering en -beheer, HR ondersteuning en de beste uitzendsoftware.

Krijg meer tijd voor belangrijke dingen.
Wij nemen met onze backoffice alle ballast uit handen zodat jij je kunt concentreren op wat je echt leuk vindt. Hierdoor is jouw risico zeer beperkt en helpen we je daarnaast met groeien en meer geld verdienen.

Maak meer omzet en marge. Das toch fijner?
Onze propositie is uniek in Nederland. We zijn 100% transparant in hoe we voor jou werken. Je weet vooraf precies wat de kosten zijn en geven jou alle inzicht in de werkelijke verloningskosten. Daarmee gaan we de strijd aan met onduidelijke, schimmige en niet-eerlijke proposities. Samen focus op de kosten helemaal in jouw voordeel.

100% transparantie in alles wat we doen.
Onze formule en hele BackOfficer team is er op gericht om jou te laten groeien en meer inkomsten te verschaffen. Dit doen we door meedenken, kennisdeling, tijdwinst te boeken en gemak te bieden. Onze scherpe prijsstelling en super software helpen natuurlijk ook mee.

Ontvang de allerbeste service en kwaliteit.
Zie ons als een verlengstuk van jouw bedrijf. Een vast team helpt jou altijd waar nodig en zorgt dat medewerkers en inleners tevreden zijn. Dit kan natuurlijk alleen met goed teamwork. Wij zijn er 24/7 voor jou. Dat verstaan wij onder persoonlijk.

Onze strepen verdiend
Wij komen uit de uitzend- en detacheringswereld. Wij kennen de knelpunten. Een backoffice die net niet flexibel of professioneel genoeg is. Software waarmee je niet het onderste uit de kan haalt. Ruis in de communicatie. Financieringsproblemen. Ellende met verlonen.

6.500 loonstroken per periode
Een loonstrook moet kloppen! Daar komt alles samen en is een zeer serieuze zaak. Daarom dienen afspraken, de verwerking en wijzigingen steeds nauwkeurig te worden verwerkt. Dat kan alleen met ervaren backoffice specialisten.
- Wij sturen desgewenst proefloonstroken
- Hebben scherpe controle processen
- Gaan 100% voor correctieloos verlonen
- Zijn ET-regeling specialist

120.500 uren per periode verloond
Onze klantenbestand is sterk groeiende. De uitzenders die voor BackOfficer kiezen ervaren direct alle voordelen van een zeer complete dienstverlening. Dit betekent ook dat het aantal uren in korte tijd sterk is gestegen. We houden van groeien. Jij ook?


Contactgegevens
Griekenweg 23
5342 PX Oss
T: 085-0761410
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 2019
Vestigingen: 1
Jaaromzet: -