< Terug naar alle leden

Rob de Loos

Accountmanager bij PartsPoint Uden

Stuur contactverzoek LinkedIn

PartsPoint Uden Branche: Mobiliteit, transport & logistiek, Overig mobiliteit, transport en logistiek

Bedrijfsomschrijving

Bij PartsPoint draait alles om u, uw monteurs en uw garage.

PartsPoint staat naast u. U wilt er over tien jaar nog zijn toch? U wilt uw klanten goed bedienen. Wij helpen u daarbij. U wilt omzet en marge maken. Wij helpen u daarbij. Daarom wilt u klant zijn bij PartsPoint. Part of your deal.

Maar we hebben meer te bieden.

Wij bieden het meest complete systeem van technische ondersteuning en training in de automotive industrie aan.

PartsPoint geeft haar voordelen voor de volle honderd procent door aan u als garagebedrijf. Met de juiste voorraad, in de juiste hoeveelheid en op de juiste plek afgeleverd. Zodat u uw klanten tevreden kunt stellen.
Hoe we dat doen? Door te blijven investeren in onze sterke eigenschappen: ict, logistiek, voorraad, marketing, garageformules, kennis.

PARTS360: Het onmisbare digitale onderdelenplatform voor iedere werkplaats

Met dit digitale onderdelenplatform kunnen monteurs gemakkelijk en snel de juiste onderdelen vinden voor reparatie of onderhoud aan de auto van de klant. Dit kan op kenteken, chassisnummer, OE referentie of door de handmatige voertuig zoekmodule.

Onze merkwaarden:
- Dichtbij. Elkaar ondersteunen en bijstaan. Het vormt onze manier van zaken doen. Onze manier van samenwerken.
- Toekomstbestendig. Voortdurend in beweging. Samen naar de toekomst, op basis van keuzevrijheid en gelijkwaardigheid.
- Richtinggevend. Richting geven in en aan onze markt. We geven onze visie op de kansen die we voor onze mooie banche zien ontstaan.

Er gaan meer deuren open voor een PartsPoint garagist.

PartsPoint is niet alleen een leverancier van auto-onderdelen en diensten. U kunt toegang krijgen tot een breed pallet aan concepten en formules.

Een concept en garageformule is de toegangspoort naar landelijke deals. Met key-accounts en leasemaatschappijen. Met fleetowners en mobiliteitsaanbieders. Garages kunnen profiteren van de sterke formules en concepten. De onafhankelijke garagist werkt samen binnen een netwerk met internationale slagkracht. Maar dan wel op lokaal niveau. Zaken doen is samen doen bij PartsPoint.


Contactgegevens
Vluchtoord 33
5406 XP Uden
T: 088-2345000
I: Website

Business facts
Medewerkers: -
Oprichtingsjaar: 2021
Vestigingen: -
Jaaromzet: -