< Terug naar alle leden

Menno Jongsma

Managing Director bij Synergy Systems

Stuur contactverzoek LinkedIn

Synergy Systems Branche: Industrie, Machines

Bedrijfsomschrijving

Synergy Systems biedt maatwerkoplossingen voor verwerking van voedingsmiddelen, voornamelijk gericht op AGF en convenience. Wij geloven in de kracht van luisteren. De vraag van de klant is altijd leidend. Of het nu om een standalone machine of een complete verwerkingslijn gaat. Sterker nog: de meest innovatieve productielijnen die we neerzetten, komen vaak voort uit specifieke behoeften van de klant. Wij geloven in de kracht van kennis. Ons toegewijde team zet al haar competenties en creativiteit in om processen te verbeteren. Ergonomisch en efficiënt. Innovatief en doordacht. Wij geloven in de kracht van samenwerken. Onze partnerships maken dat wij over een compleet machineportfolio beschikken en daardoor écht maatwerk kunnen leveren. Wij verkopen geen machines, wij verkopen oplossingen. Oplossingen waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Wij geloven in de kracht van synergie.

Synergy Systems levert méér dan alleen machines en productielijnen, wij leveren Service.

Storingsdienst

Bij onverhoopte storingen staan onze experts klaar om deze op te lossen. Wij ondersteunen u ofwel telefonisch, ofwel op afstand door in te loggen, ofwel op locatie.
De servicewagens zijn compleet uitgerust zodat de monteurs veel storingen ter plekke kunnen oplossen. Onze servicedienst heeft een volledige dekking in de Benelux en omringende landen.

Onderhoud

Preventief onderhoud is belangrijk om de continuïteit, de kwaliteit en de levensduur van de machines te garanderen.
Sluit u bij ons een servicecontract af, dan plegen wij preventief onderhoud en inspecties en krijgt u korting op het uurtarief en op losse onderdelen. Ook staan onze experts u dan 24/7 ter beschikking.

Spare parts

Wij begrijpen dat de snelle levering van reserve-onderdelen cruciaal is in het waarborgen van uw productie. Daarom proberen wij losse onderdelen zo snel mogelijk te leveren. Wij raden u echter aan om cruciale, klantspecifieke spare parts zelf ook op voorraad te hebben, zodat uw productie niet onnodig stil komt te staan.
Wij geven u hier uiteraard heel graag advies over.


Contactgegevens
Sprendelingenpark 25
5062 JT Oisterwijk
T: 085-0491760
I: Website

Business facts
Medewerkers: 5 - 10
Oprichtingsjaar: 2017
Vestigingen: 1
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000