< Terug naar alle leden

Peter van der Hout

Manager/Eigenaar bij DDC Consulting

Stuur contactverzoek LinkedIn

DDC Consulting Branche: Bedrijfshuisvesting, Overig bedrijfshuisvesting

Bedrijfsomschrijving

DDC Consulting is al meer dan 25 jaar een adviesbureau op het gebied van bouw en vastgoed.

Het ontwerp-, bouw en beheerproces is een complexe opgave. Om overzicht te bewaren en grip te houden op organisatie, kosten, tijd en kwaliteit bent u bij ons in goede handen. DDC Consulting ontzorgt u compleet als het aankomt op bouwkundige of installatietechnische vraagstukken.

Heeft u te maken met nieuwbouw, renovatie, herbestemming, beheer of sloop: onze vakkundige experts met jarenlange ervaring zullen u altijd van een passend advies voorzien. Hierdoor wordt uw project een succes, en wordt bouwen en beheren weer leuk.

Onze aanpak is altijd klantgericht, professioneel, integer en met nadruk transparant.

Onze kernwaarden
Duurzaamheid
Wij hebben de verantwoordelijkheid om onze wereld en maatschappij op een evenwichtige manier in stand te houden.

Samenwerking
Wij geloven in diversiteit, in de kracht van samenwerking en dat de som van de delen kan leiden tot buitengewone resultaten.

Integriteit
Wij handelen eerlijk en betrouwbaar, en werken volgens de hoogst mogelijke standaarden.

Klantgericht
Wij zijn ondernemend, betrokken en alert, gedreven om waarde voor onze opdrachtgevers te creëren en het beste resultaat te behalen.

Onze diensten
Huisvestingsadvies
Wij begeleiden en adviseren op o.a. de volgende gebieden: bouwkundig en installatietechnisch ontwerp, vastgoedmanagement, contractmanagement, onderhoudsstrategie (incl. MJOP) en tekeningenbeheer. Onze integrale aanpak resulteert in geld, tijd en kwaliteit. Dit is de kracht van DDC Consulting.

Bouw- & life cycle kosten
Met kostenmanagement van DDC Consulting krijgt u betrouwbaar inzicht in alle financiële aspecten van uw project. Wij beheersen het complete traject: vanaf bouw-, investeringskosten tot en met volledige life cycle kosten. Bovendien kunnen wij u helpen met aanbestedingsbegeleiding en budgetbewaking.

Duurzaamheid
Bent u op zoek naar bruikbaar en betrouwbaar advies op het gebied van duurzaamheid? Onze partners helpen u graag met een energie prestatie advies (EPA), het opstellen energielabel en conditiemetingen (NEN 2767). En samen met onze uitgebreide kennis van kosten weet u meteen waar u aan toe bent.

Brandveiligheid
Onze partners kunnen u adviseren op het gebied van brandveiligheid, bijvoorbeeld: ontruimingsplannen, noodverlichting/
-signaleringen, vuurlast berekeningen en meer. Bovendien kunnen wij al het technisch tekenwerk en beheer hiervan voor u verzorgen.

Technisch tekenwerk
DDC Consulting is gespecialiseerd in technisch tekenwerk en cloud-opslag. Wij verzorgen al uw tekenwerk van voorlopig ontwerp tot en met ‘as built’ als het gaat om bouwkundige, werktuigbouwkundige of elektrotechnische onderdelen. Zelfs bestaande papieren tekeningen kunnen snel worden gedigitaliseerd.

Geveladvies
Heeft u een onafhankelijk en deskundig advies nodig, dan bent u bij DDC Consulting aan het juiste adres. DDC Consulting kan u helpen met relatief eenvoudige en complexe vragen over gevels en daken. We maken hierbij gebruik van onze kennis en ervaring die strekt van traditionele bakstenen gevels tot moderne vezelversterkte kunststof dak- en gevelelementen, en alles wat daar in of tussen past


Contactgegevens
Ten Hagestraat 9
5611 EG Eindhoven
T: 040-2504200
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: 1991
Vestigingen: 2
Jaaromzet: €2.500.000 - €5.000.000