< Terug naar alle leden

Boeien Restaurant Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

RESTAURANT BOEIEN
Bij restaurant Boeien ben je altijd welkom voor lekkers of je nu alleen of met een gezelschap bent. Reserveren doet u via ons reserveringsformulier, te vinden onder de kop reserveren. Wilt u op de dag zelf reserveren dan vragen we u om ons even te bellen. Mocht u toch spontaan willen langskomen dan zullen we altijd ons best doen je zo snel mogelijk te voorzien van een tafel.

BOEIEN MINI MARKET
- Logisch, onlogisch en biologische producten.
De naam zegt het al, een klein winkeltje die van alle gemakken voorzien is. Je vindt in deze winkel de meest voorkomende dranken, groenten, vleeswaren, zuivelproducten, warme broodjes en verzorgingsproducten. Daarnaast kan je elke dag terecht voor warme broodjes.

U kunt na sluiting van de mini market en een open restaurant nog steeds terecht bij ons voor een boodschapje. We vragen u dan wel rekening te houden met de eventuele drukte in het restaurant.

BOEIEN FEESTEN
De leukste plek van Drimmelen om een feestje te geven is restaurant Boeien. We hebben drie verschillende terrassen en voldoende ruimte zowel binnen als buiten. Dat maakt Boeien de ideale plek voor je evenement, borrel, receptie of feest.

Lijkt het je leuk om bij ons te feesten? Laat het ons dan weten en kom gezellig langs om het met ons te bespreken.

We denken graag met u mee om er samen een top feest van te maken.

Beschikbare arrangementen:
- BBQ
- Walking diner
- Broodtafel
- Borrel en Bites
- A la Carté


Contactgegevens
Nieuwe Jachthaven 5
4924 BA Drimmelen
T: 06-58700988
I: Website

Business facts
Medewerkers: 25 - 50
Oprichtingsjaar: 2-14
Vestigingen: -
Jaaromzet: -