< Terug naar alle leden

Arbie’s Beachhouse Branche: Meeting management en horeca, Overig meeting management en horeca

Bedrijfsomschrijving

- Even kennismaken…
Arbie’s Beachhouse is een unieke horecaspot te noemen. Door de ligging, maar ook door de sfeer. Zowel binnen als op het riante terras waan je jezelf op een tropisch strand! Toffe muurschilderingen, comfortabele beach chairs en exotische palmen maken het ultieme beach gevoel compleet.

Zoek je een toffe locatie voor lunch of diner met partner, familie en/of vrienden? Dan zit je bij Arbie’s goed. Het beachhouse biedt een veelzijdige menu- en drankenkaart, en ook voor de kids zijn er speciale kindergerechten. Kortom: voor ieder wat wils!

- Borrelen doe je bij Arbie’s!
Beeld jezelf eens in: loungebanken met comfortabele kussens, het geruis van palmbladeren, een passend muziekje op de achtergrond. Met een drankje in de hand en een hapje op tafel bijkletsen met familie en/of vrienden terwijl je de laatste zonnestralen nog meepikt … Wat wil je nog meer? Arbie’s Beachhouse is perfect voor een middag of avond borrelen!

- Feest of zakelijk evenement?
Arbie’s Beachhouse is meer dan alleen een toffe locatie voor lunch, borrel of diner. In ons beachhouse kun je ook terecht voor feesten en partijen, zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen en andere events. Heb je bijvoorbeeld een jubileum te vieren? Zoek je een unieke locatie voor je bruiloft? Wil je je verjaardag in beachy sferen vieren? Of zie je een winter BBQ met je vriendengroep wel zitten? We zijn bij Arbie’s van alle markten thuis!

- Openingstijden
Arbie’s Beachhouse is met recht een recreatieparadijs te noemen. Het sfeervolle strandpaviljoen met terras is omgeven door een ruim speelveld, dus ook de kids vermaken zich hier prima. Helemaal tijdens warme zomerdagen als het prachtige natuurbad van onze buren is geopend.

Arbie’s Beachhouse en Strandbad De Rauwbraken hebben ieder eigen openingsdagen en -tijden. Check voordat je gaat altijd even de openingstijden!


Contactgegevens
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ Berkel-Enschot
T: 013-7851004
I: Website

Business facts
Medewerkers: 10 - 25
Oprichtingsjaar: -
Vestigingen: -
Jaaromzet: -